Recomandare serial #10 – Gipsy (2017 – ?)

A trecut ceva vreme de la ultima recomandare de acest gen. Ce e drept, nu prea am mai căutat seriale noi, le-am continuat pe cele vechi. Și am ajuns la Gipsy prin intermediul unei prietene dragi.

Ca să fiu sinceră nu știu cum îmi permit să scriu recomandarea când eu abia am văzut 2 episoade, însă promit că până la final termin sezonul, eram doar prea încântată.

Și da, Gispy este o producție Netflix, apărută în data de 30 iunie 2017. Un singur sezon, alcătuit din 10 episoade cu vibe parcă inspirat din serialul „You”. Serios, un fel de Joe feminin, nu la fel de deștept totuși.

Is Never Have I Ever: Season 1 (2020) on Netflix Philippines?

Thrillerul psihologic american urmărește viața lui Jean Holloway, un psiholog care se amestecă în viața pacienților săi. De la Allison la Sam aceasta se afundă în propriile secrete și minciuni, invadând viața privată și intimitatea celor care caută sprijin în terapeutul lor.

Din cele citite, oamenii nu înțeleg de ce „Gipsy” nu primește un nou sezon. De ce a fost anulat după doar șase săptămâni de la lansare și de ce au difuzat alte seriale cu un impact ceva mai redus decât acesta. Citisem chiar aseara un comentariu, cum că pelicula „Gipsy” ar fi mai încărcată emoțional decât seria „Cincizeci de umbre ale lui Grey”. Asta da perspectivă interesantă, însă pentru cei care nu au citit și cărțile, vă spun eu că nu e chiar așa.

Într-adevăr plotul dezvoltă o idee interesantă și vine cu ceva nou pentru public. Pentru mine cel puțin, a fost o idee neîntâlnită. Și am văzut ceva filme și seriale la viața mea umilă.

Până la finalul celui de al 10-lea episod m-am gândit că fiecare dintre noi are o mică Jean în interior. Sau o Diane? Cine știe, poate chiar pe ambele. E interesant cum s-au gândit să aducă pe ecrane și zbuciumul femeilor, nu doar crizele de personalitate a bărbaților și greșelile lor.

Au conturat un personaj controversat, disperat și „normal”. Pentru că asta e normalitatea din zilele noastre, fie că ne place, fie că nu. Jean este plină de secrete, curiozități și obsesii, iar prin încercările ei de a-i ajuta pe alții eșuează nu doar ca femeie ci și ca soție, ba chiar mama.

O încercare disperată de a face totul ca la carte nu e de cele mai multe și indicată. Să te lasi purtat de val nu poate fi cel mai bun lucru în unele situații și bănuiesc că nu o să găsești efectele până când nu o să suporți consecințele.

Pin on gypsy netflix

Jean Holoway are o familie frumoasă și o carieră înfloritoare. Are un soț iubitor, Michael, devotat și pe Dolly, fata care își dorește a fi…ei bine, băiat. Lucrurile se schimbă când obsesia pentru Sidney intervine și viața privată se contopește cu cea profesională.

O curiozitate sau un adevăr inconștient care vrea să iasă la suprafață, însă viața de familie îi este amenințată, iar incertitudinea și instabilitatea emoțională inundă psihologul care la rândul lui, în final, va deveni pacientul pe care cu siguranță nu și-ar fi dorit să îl aleagă.

Dacă e să îi acord o notă, i-aș oferi un 7/10. Am găsit câteva non sensuri și scene vagi care nu mi-au transmis nimic și care au fost doar ca să fie.

De aici vă las pe voi să descoperiți căci clar vă pune pe alocuri mintea la contribuție și te ține cu sufletul la gură.

Răsturnări de situație, obsesie și depravare chiar aș spune.

Voi ce părere aveți? Ați văzut serialul sau ați auzit despre el? Recomandă-mi un alt film/serial în comentarii.

Disponibil pe Netflix.

V-am cuprins!

Maxim Ioana

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s