cinci filme după sesiune || filme

A trecut ceva timp de la ultima postare și încerc să îmi fac din nou ușor apariția printre articole, de data aceasta cu ceva filme pe care le-am văzut lunile trecute și pe care vi le recomand cu drag.

După atâta timp de stat cu nasul în caiete și cărți de specialitate cred că merităm cu toții să ne deconectăm și să privim un plot fain, poate chiar lejer, alături de cei dragi.

Amazon.com: Movie Ratings: Appstore for Android

I.

The Wrong Missy

Zic să începem cu o comedie căci la filmul acesta am râs bine de tot. L-am văzut chiar atunci când a fost încărcat pe Netflix și zic că e cazul să îl vedeți și voi.

Despre: Tim Morris o întâlnește pe fata visurilor lui, iar relația lor romantică evoluează rapid cu ajutorul SMS-urilor. Așadar, uită complet de orice precauție și o invită la petrecerea firmei sale, care are loc într-un complex turistic pe o insulă. Dar, când la aeroport apare o tipă cu care a avut cea mai proastă întâlnire romantică pe nevăzute, realizează prea târziu că trimitea mesaje „celeilalte Missy”.

Disponibil pe Netflix

II.

Printre tonuri cenușii (Ashes in the Snow)

Am citit romanul undeva prin 2017 și mi-a plăcut nespus de mult. Filmul a fost o surpriză plăcută care s-a ridicat la așteptări. O ficțiune istorică, sau nu, din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Despre: În toiul noptii se aud la ușă bubuituri amenințătoare, și viața Linei se schimba Într-o clipă. Ea, fratele mai mic și mama sunt smulși din căminul lor din Vilnius de către polția secretă sovietică și aruncați într-un vagon de vite cu destinația Siberia. Însă vor fi oare de ajuns mesajele sau curajul ei pentru a-și reîntregi familia? Vor fi de ajuns să o țină în viață?

Amazon.com: Movie Ratings: Appstore for Android

III.

Confess

Deși este de ceva timp pe platforme, l-am văzut abia în carantină, într-o singură serie. E o mini serie cu episoade de 20 minute, de aceea m-am gândit sa o includ aici. Personaje frumoase, plot interesant și Colleen Hoover.

Despre: Auburn Reed a pierdut tot ce avea mai de preț. Dar acum, în încercarea de a-și reface viața, știe exact ce are de facut și e pe deplin conștientă că nu-și poate permite nicio greșeală. Cu toate acestea, nu se așteaptă ca, atunci când pășește într-un atelier de artă din Dallas, în căutarea unui loc de muncă, să fie incredibil de atrasă de Owen Gentry, artistul misterios care deține atelierul. Auburn dă frâu liber sentimentelor sale, dar află apoi că Owen ascunde un secret teribil. Trecutul lui pătat amenință să distrugă tot ce Auburn iubește mai mult și de aceea trebuie să-I îndepărteze pe Owen din viața ei. Pentru a salva dragostea lor, Owen trebuie să-și mărturisească secretul. Dar, în acest caz, mărturia lui poate avea consecințe mult mai grave decât însăși fapta.

Amazon.com: Movie Ratings: Appstore for Android

IV.

The Other Boleyn Girl

Bănuiesc că ați înțeles încă de la Reign pasiunea mea pentru ficțiunile istorice, mai exact dramele din timpul marilor domnitori din toată lumea. Filmul în cauză e ceva mai vechi însă actorii au jucat impecabil. Istoria a fost în final respectată și poți să vezi exact ce s-a întâmplat privindu-l.

Despre: O poveste somptuoasă și senzuală despre intrigi, dragoste și trădare, derulată pe fundalul unui moment definitoriu pentru istoria Europei, „CEALALTĂ MOȘTENITOARE BOLEY” este povestea a două frumoase surori, Anne și Mary Boleyn, care, împinse de ambiția oarbă a familiei, intră în competiție pentru iubirea lui Henry al VIII-lea, un rege chipeș și plin de pasiune. Deși în final ambele femei vor ajunge în patul regelui, numai una va reuși să urce pe tron, dar pentru o domnie scurtă și tulbure, încheiată tragic de călău, cu o singură lovitură de sabie.

Amazon.com: Movie Ratings: Appstore for Android

V.

Bird Box

N-am cum să vă povestesc pe ocolite filmul, însă v-am povestit cartea. Recenzia o găsiți aici. Personajul principal a fost jucat impecabil iar plotul merită cu siguranță două ore din timpul dumneavoastră. Nu e un film la fel de relaxant însă din păcate se poate transforma într-o realitate urâtă. Cartea este disponibilă la Editura Corint.

Despre: Când rasa umană este atacată de entităţi care iau forma celor mai cumplite temeri ale noastre, o femeie încearcă să-şi salveze copiii legându-se la ochi şi încercând să se pună la adăpost de atacatori.

Atunci când o forță misterioasă distruge o mare parte din populația planetei, un singur lucru este sigur: cei care o văd își pierd viața. Malorie găsește iubirea, speranța și șansa unui nou început, însă toate acestea se vor destrăma. Trebuie să își ia cei doi copii și să meargă de-a lungul râului, în căutarea singurului adăpost care mai există. Pentru a supraviețui, aceștia trebuie să își acopere ochii și să pornească într-o periculoasă călătorie de două zile. Sandra Bullock (câștigătoare a Premiului Oscar) se află în rol principal în thriller-ul regizat de laureata Premiului Oscar – Susanne Bier

Amazon.com: Movie Ratings: Appstore for Android

+

VI. (bonus)

Blow

Următorul film vi-l prezint ca pe o recomandare pe care am primit-o de la prietena mea cea mai bună. La prima impresie îmi dau seama că Johnny Depp e prezent și o duduie tare cunoscută. Poate îi dau o șansă zilele următoare.

Despre: Din 1970, doar in cativa ani, cocaina pulbere s-a transformat dintr-un drog relativ necunoscut intr-o afacere internationala de multe miliarde.
Multa lume cunostea faptul ca in spatele valului de popularitate al acestui drog erau cartelurile columbiene hotarate sa faca bani. Dar ceea ce nu stiau cei mai multi oameni era faptul ca acei capi ai mafiei columbiene aveau o legatura americana care facea ca totul sa devina posibil : George Jung, un baiat dintr-un mic orasel care a decis sa urmeze visul american dar in felul lui – devenind primul american care importa pe scara larga cocaina in America ajungand in scurt timp sa se scalde in bani. Dar orice ar fi facut, el nu a putut niciodata sa obtina singurul lucru pe care il dorea cu adevarat: o dragoste numai pentru el.

Amazon.com: Movie Ratings: Appstore for Android

Sper că v-a plăcut mica mea postare de astăzi, totodată, dacă mai aveți și alte recomadări le aștept în comentarii. Sau poate le-ați văzut deja pe cele menționate de mine și pornim o mică discuție?

Anyway, mulțumesc pentru prezența și că ai ajuns până aici. Vizionare plăcută, oricum ar fi!

V-am cuprins!

Maxim Ioana

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s