Minciunile seducției – Zara Cox || Recenzie

Imagini pentru minciunile seductiei

 

Editura: Trei, colecția Erescop

  Autor: Zara Cox

  Nr. pagini: 419

  An apariție: 2018

 

 

„Peste un an și jumătate, voi împlini 30 de ani.                                                                  Voi moșteni cincisprezece miliarde de dolari.                                                                    Voi fi unul dintre cei mai bogați oameni de pe pamânt.                                                Dacă-mi reușesc planurile, voi fi, de asemenea, un ucigaș.”

Iată-ne din nou la ceas de amiază, cu o nouă recezie, povestind despre o carte pe care am recitit-o anul acesta și pe care o am în vedere a o v-o povesti înainte de sezonul cadourilor între „îndrăgostiți”. Veți înțelege pe parcurs de ce.

Avem erotism? Avem. Avem tulburări psihotice? Avem. Avem crime? Clar găsim și dintr-acestea. Avem așadar tot ce ne trebuie pentru o lectură rapidă, de weekend, menită să ne rupă câteva ore bune de viața noastră poate prea simplă? Sigur că avem.

Ce prezintă povestea?

De la fanteziile lui Christian Grey, Quinn nu se îndepărtează prea mult însă este poate peste așteptări pe alocuri. Îi plac sexul și banii. Nimic dubios până acum pentru un bărbat de douăzeci și opt de ani. Însă trecutul lui este marcat de amintiri tăioase și crâncene. Din pura dorință de răzbunare și liniște sufletească, protagonistul nostru acționează în defavoarea tuturor, sfindând așteptările tatălui pentru a sfârși chinul la care a fost supus în perioada adolescenței.

De cealaltă parte, Lucky nu este o sfântă. Nu e mândră de trecutul ei, dar știe că are nevoie cu disperare de bani. Bani pe care Quinn îi posedă și pe care ea nu poate să îi refuze.

Un milion de dolari. 

Un milion de secrete nespuse. 

Părere mea

Am recitit cartea pentru că îmi doream să v-o aduc în atenție. Recunosc că nu mai citesc erotica cum o citeam acum 4 ani spre exemplu. Cum o găseam atât de interesantă încât să pierd nopți cu ochii fixați în telefon, nopți care m-au costat mai târziu, adică acum, ochii mei și o pereche de ochelari.

Dar nu regret. Au fost multe momente în care m-am gândit că segmentul acesta de cărți  pe care le citesc nu sunt menite să mă învețe îndeosebi ceva nou, ceva de viitor sau orice bălărie de genul acesta. (O să abordez curând subiectul acesta.)

Am citit totuși „Minciunile seducției” cu același interes. Am dat pagină după pagină pentru că ritmul a fost alert și pentru că m-a fascinat complet amestecul de personalități. Răni de mult deschise menite să atragă în întuneric un suflet pur și inocent din dorința de răzbunare. Ai spune că întâlnim clișeul acesta peste tot. Aș spune că poate ai dreptate, însă povestea aceasta a mai avut ceva.

A avut agitația continuă și disperarea personajelor. Frica și incertitudinea. A avut sacrificii de impact și schimbări radicale de situație.

Imagine similară

Plusuri (+)

Mi-a plăcut și o recomand pentru că așa cum vă spuneam din primele rânduri, e lectura perfectă pentru câteva momente cu tine. Momente în care vrei să te relaxezi, fără a-ți preocupa mintea cu alte metafore știu eu pompoase. Ore în care să te rupi de realitate și să te lași purtată de o poveste tristă și dură de dragoste între doi oameni care mai întâi au nevoie să se iubească pe ei înșiși si apoi unul pe celălalt. 

Minusuri (-)

Unele scene mult prea repezite. Unele scene mult prea ample. Abia ce am aflat de celelalte volume când am recitit coperta căci altfel aș fi detectat un mini defect care privea continuarea pe care mi-o doream. 

RATING

4 stars.png

4/5. crede în sacrificii. fii recunoscătoare. iubește.

COLABORAREImagini pentru libmag

Am primit romanul din partea celor de la librăria Libmag cărora țin să le mulțumesc a nu știu câta oară pentru acest fapt. You are amazing!

Cartea poate fi achiziționată chiar de pe site-ul lor printr-un simplu click aici. În cazul în care stocul este epuizat, așteptați până vă anunț disponibilitea pe pagina de Instagram.

V-am cuprins! 

Maxim Ioana

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s