Obiective pentru noul an. Să mă apuc de YouTube?

Bună dragilor!

Încep această postare prin a vă ura Crăciun fericit și multă motivație și putere în noul an. Sunt sigură că 2019 a fost un an plin de încercări pentru voi. Sper că și voi simțiți că trecerea fiecărui an vă face mai înțelepți și vă transformă într-o versiune mai bună față de anul trecut. Sper că acum, aproape de revelion, vă simțiți împăcați cu ceea ce ați reușit să realizați. Dacă nu, analizați ceea ce credeți că v-a reținut din a vă atinge țelurile și încercați să nu repetați același ”greșeli” în noul an.

În ceea ce privește anul 2019 pentru mine, recunosc că a fost un an de absență de pe blog. Am avut mare noroc de Ioana pentru că a continuat să posteze regulat atât aici cât și pe pagina de facebook. Cumva simt că mi-am pierdut motivația de a scrie pe blog.

Observ în același timp că de ceva vreme parcă nici nu mai citesc recenzii pe bloguri așa cum o făceam o dată. Îmi este mult mai simplu să caut și să urmaresc o recenzie pe youtube. Probabil tocmai de aceea simt că în 2020 as putea încerca să fac o schimbare în acest sens.

Voi de unde vă luați informațiile în ceea ce privește cărțile? Credeți că se merită deschiderea unui nou canal de YT dedicat în special cărților în România? Mă gândesc că la un moment dat s-ar putea aborda și subiecte cum ar fi seriale preferate, jocuri preferate sau anecdote cu how to train your cat :)) Ați fi interesați de așa ceva?

Cumva mă tot gândesc la acest subiect de câteva luni și îl tot întorc pe toate părțile. Simt că daca aș depune energia necesară ar putea ieși ceva fain dar în același timp am anumite rețineri.

Vă aștept părerile în comentarii. Sunt sigură că încă mai sunt cititori aici pe blog cu toate că am lipsit în ultima vreme.

Alina

4 gânduri despre “Obiective pentru noul an. Să mă apuc de YouTube?

 1. Cred că ar fi o experiență interesantă pentru tine dacă ai încerca să postezi recenzii pe Youtube.
  Și pe mine mă bate gândul, dar încerc să-mi adun tot curajul (poți foarte lesne să pari penibil în fața camerei, dar… ce e ușor în ziua de azi?).
  Succes!

  Apreciază

 2. Salut & an nou fericit!
  Eu personal prefer blogurile, dar există o comunitate de cititori români pe YouTube, așa că dacă asta simți că vrei să faci, go for it! Nu cred că ai nimic de pierdut și dacă așa alegi să-ți împărtășești pasiunea, atunci sigur o să merite să investești ceva timp și energie în asta 🙂

  Apreciază

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s