Timpul tău #cozy || room decor

         Bună din nou și sper că bine ne-am (re)găsit. Postarea de astăzi este mai pentru sufletul meu și pentru acei cititori din comunitate care, alături de mine, iubesc ceea ce înseamnă frig, ploaie și ceața.

         Acum nu vă imaginați că sunt o împătimită a gerului sau a temperaturilor de -10 grade însă atmosfera ce se conturează este exact ceea ce îmi trebuie pentru o zi simplă, petrecută în casă pentru a mă relaxa și a mă simți bine cu mine. În rândurile ce urmează am pregătit câteva articole pe care eu le consider cele mai prietenoase pentru a îmi crea un cadru „cozy”.

         Pentru că acum ceva timp am citit „Mica enciclopedie Hygge” de Meik Wiking m-am gândit ca toamna aceasta să vă prezint concret elementele care pentru mine funcționează și realizeaza această atmosfera „confortabilă”.

Imagini pentru frunza png

     Fără doar și poate vorbim despre lumânări. Lumânările parfumate sunt cele care îmi sunt alături ori de cate ori simt nevoia de liniște.

Un chibrit, o scânteie și boom: miros plăcut, o atmosferă perfectă pentru citit și vizionat un film sau serial. (că tot vorbim despre asta, cred că în seara asta se va petrece și la mine magia pentru prima dată în sezonul acesta.)

Ce pot să vă spun este că preferatele mele sunt cele cu citrice și în general arome fructate.

Imagini pentru frunza png

      Un cuvânt. Trei litere.

Pat. 

            Când mă gândesc la odihnă fără doar și poate patul este prietenul meu de nădejde. Și dacă nu am mai spus-o până acum, lenjeriile și păturile sunt obsesiile mele. Așa cum tu poate colecționezi, știu eu, genți, pantofi, îmi place ca lenjeriile mele să fie cât se poate de diversificate și colorate.

Cu ocazia asta poate mă ajutați să îmi aleg modelul pe care vreau să mi-l comand cât de curând. (preferința în comentarii)

 

 

Inserez mai jos un mini eu zilele astea (între timp am aprins și lumânarea).

Imagini pentru frunza png

Rămân în continuare la capitolul confort în timpul cititului și aleg să vă prezint pentru prima dată minunăția de mai jos.

vidaXL Șezlong de masaj cu pernă, maro, piele întoarsă artificială[1/11]

Poate nu această variantă, dar ceva asemănător cu siguranță ar fi ce trebuie pentru activitatea mea preferată. De cele mai multe ori le-am văzut în desene animate și cred că li se spune „divane”, așa de greu e să îl achiziționezi oare?

Imaginează-ți o cană de ceai, un thriller bun și o pătură pufoasă. 

Imagini pentru frunza png

Adaug instalții luminoase.

Imediat ce am văzut că s-a schimbat ora de întunecat, ușor ușor ora 19 modificându-și nuanțele, m-am decis să îmi adaug fără doar și poate luminițele în bibliotecă. Nu le aprind foarte rar, însă pentru serile târzii cu seriale funcționează perfect. 

Imagini pentru frunza png

  Sper că ați găsit articolul unul interesant și potrivit momentului iar majoritatea produselor pe care le-am ochit le-am găsit pe site-ul celor de la FAVI.ro la prețuri destul de accesibile, așa încât lenjeria este un must cât de curând. 

Vă cuprind! 

Maxim Ioana

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s