O iubire neașteptată – Heidi McLaughlin (Volumul II/ seria „Beaumont”)

        Și dacă nu vă zic de fiecare dată, merită să mai încerc încă o dată: viața este un clișeu, nu mai judecați atât de aspru povești care undeva, cumva e posibil să… ⇓

SINOPSIS

Mă așteptam la o viață dedicată muzicii.

Mă așteptam să-mi cresc fiul.

O singură privire a făcut ca totul să se schimbe. N-am așteptat niciodată fericirea.

Nu m-am așteptat niciodată să o găsesc.

Nu m-am așteptat niciodată să simt dorință. Nu m-am așteptat niciodată să am o familie. Nu m-am așteptat niciodată să fiu iubit.

Nu m-am așteptat niciodată să mă îndrăgostesc.

Se spune că trebuie să te aștepți la lucruri neașteptate, însă nu mi-am dat seama că voi găsi o iubire neașteptată care va dura veșnic.

RECENZIE

           Undeva prin octombrie vă vorbeam despre „Te voi iubi mereu”. Acum, la 9 luni distanță și la vreo 3 – 4 de pauză, revin cu recenzia scurtă și la obiect a unei cărți pe care am terminat-o deosebit de rapid. Drept romantică incurabilă, mi-e clar și mie, ba chiar și vouă că seria „Beaumont” apărută la Leda Edge este exact pentru sufletul meu așa că a fost doar o chestie de timp (pregătiri/ bac/ admitere) între noi.

Imagini pentru star rock png

             Așa cum ne-am obișnuit, seria în cauză prezintă, mă gândesc eu, viața colegilor de trupă din care facea parte Liam. Volumele nu se leagă între ele în mod deosebit însă acțiunea la care participă, spre exemplu, Harrison și Katelyn îi împlică și pe Liam și Josie în „Te voi iubi mereu”. 

            Ne amintim astfel motivul pentru care Liam se întoarce în orașul natal, moartea prietenului din adolescență. În același timp o amintim si pe Katelyn, soția acestuia rămasă acum alături de fiicele sale gemene Elle și Peyton. Katelyn este o fire sensibilă și prăpăstuasă, Mason fiind unicul bărbat din viața sa de până atunci, moartea acestuia afectând-o atât emoțonal cât și financiar. Din acest punct aceasta este nevoită să se angajeze pentru a oferi fiicelor sale condițiile necesare.

            Harrison e singur. Singur și îndrăgostit. Înarmat cu toată răbdarea existentă, toboșarul trupei e hotărât să aducă fericirea în viața femeii pe care soarta i-a așezat-o în cale. În ciuda haosului specific unui rocker, alături de Quinn, Harisson pare că a găsit secretul vieții liniștite atunci când decide să se mute în Beaumont alături de Liam pentru a fi mai aproape de femeia mult dorită.

          Relația dintre cei doi are un început plin de nesigurață și neîncredere mai ales din partea lui Katelyn care nu se poate împăca cu trecutul și cu ideea că fostul soț și-ar dori vreodată ca aceasta să înceapă o viață nouă alături de altcineva. Astfel este derulată acțiunea romanului, cu întâmplări de genul du-te vino și situații prin care cei doi își vor testa sentimentele sincere pe care le împărtășesc.

Imagine similară

           O atenție foarte importantă am acordat-o lui Harrison în relația cu fetele lui Katelyn. Elle este prințesa care l-a cucerit de la primele întâlniri, interacțiunea cu aceasta fiind mult mai profundă decât cu Payton care cu greu reușește să treacă prin trauma pierderii tătălui, mai exact a omului pe care l-a considerat un model și de care era neimaginabil de atașată. Astfel, ajutat de Quinn, Harrison reușește să le apropie pe fete și pe mama lor de intentiile sale pure și sincere. 

           Mi-a plăcut, nu aș putea spune că nu. Și dacă nu vă zic de fiecare dată, merită să mai încerc încă o dată: viața este un clișeu, nu mai judecați atât de aspru povești care undeva, cumva e posibil să se fi apropiat de realitatea unor oameni pe care niciodată nu i-ai cunoscut. 

Imagini pentru heidi mclaughlin my unexpected forever

RATING

5/5 pentru că mă declar a fi o romantică incurabilă și punct.

kkk

Imagini pentru star rock png

COLABORARE

Imagini pentru editura corint

Mulțumesc și de data aceasta Editurii Corint pentru exemplarul oferit, respectiv colecției Leda Edge că îmbrățișează mai nou și genul acesta de romane. Mulțumesc pentru înțelegere și pentru faptul că sunteți alături de mine chiar și după lunile în care am lipsit.

Romanul este disponibil pe site-ul oficial al editurii aici și pe site-urile partenere.

Vă cuprind! 

Maxim Ioana

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s