Cărți de citit în 2019 || TOP

          Ziua bună, dragilor! Sper că nu ați uitat de tradiție. Am avut cărți pentru 2017, cărți pentru 2018, iar acum vreau să vă arăt ce mi-ar plăcea mie să citesc anul acesta. Nu îmi mai pun limite ca anul precedent, dacă e să fie diversificat bine, dacă e să mă axez pe erotică, fantasy, thriller nicio problemă. 

          Cu alte cuvinte, să trecem la treabă, zic. P.S: Chiar dacă este un top, ordinea preferințelor va fi aleatorie.

Imagine similară

1. „Confess” & „Totul se termină cu noi” – Colleen Hoover 

#HappyGalentinesDay!.png

        Pe ambele le-am ochit încă de când au fost publicate în limba engleză. „Confess” se odihnește acum în bibliotecă, iar cea de-a doua așteaptă să fie adăugată în coș. Am citit de la autoare Ugly love, Fără speranță și Slam. Sunt 100% sigură că vor fi pe sufletul meu și acestea. 

2. „Bird Box: Orbește” – Josh Malerman

#HappyGalentinesDay! (1).png

        Filmul care a avut cele mai mari încasări de pe platforma Netflix. Filmul care totuși nu m-a tentat până când nu am auzit că Leda Edge urmează să publice romanul de la care a pornit toată nebunia. Ei bine da, voi vedea filmul acum, dar doar după ce voi citi paginile lui Malerman.

3. „Arta subtilă a nepăsării” – Mark Manson

#HappyGalentinesDay! (2).png

        O carte de care aș avea o foarte mare nevoie și de la care am așteptări mari. Poate nu să mă schimbe, ci să îmi ofere un „hint” în a pricepe că cele mai importante păreri legate de mine sunt ale mele, că fiecare acționează după cum îi place și că trebuie să mă preocupă mai mult persoana mea. 

4. „Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat” – Steve Harvey

#HappyGalentinesDay! (3).png

       Well, vă prezint cartea după care alerg de mai bine de o lună prin Cărturești și pe care nu reușesc să o mai cumpăr. Și credeți-mă fetelor, din câte am răsfoit pare o carte din care am cam avea ce învăța…sau clarifica. Greu, greu cu băieții/bărbații ăștia.

5. „La răscruce de vânturi” – Emily Bronte

23happygalentinesday2128429

          Ce credeți, am prins și anul acesta un clasic pe listă, dar nu e singurul! Anul trecut m-am întâlnit cu Drumeș. Anul acesta plănuiesc un date cu Dostoievki și Eliade.

6. „Cerul din adâncuri” – Adrienne Young

#HappyGalentinesDay! (6).png

         Fără doar și poate romanul s-ar fi regăsit în lista aceasta pentru că Vikings, Lagartha, Ragner, Odin, Freya, etc. Ați prins voi ideea. Nici măcar nu am citit sinopsisul (nu că aș face-o de multe ori) dar îmi doresc să o citesc. 

7. „Spulberă-mă” – Teresa Mahi

#HappyGalentinesDay! (7).png

        Încă aștept să se publice și continuarea anul acesta ca să mă pot apuca de serie. Din câte am înțeles, finalul primului roman are NEVOIE de continuare urgentă, așa că…aștept. 

8. „Refugiul de la Stillhouse Lake” – Rachel Caine

#HappyGalentinesDay! (8).png

 Nu știu dacă e thirller, mister sau crimă dar mi-a plăcut titlul. Cel mai probabil în vacanța de Paște îi va veni rândul. Ceva cu o nouă identitate, something something, o găsiți ca noutate la Herg Benet

9. „Minciunile seducției” – Zara Cox 

#HappyGalentinesDay! (9).png

 1.          Imediat după ce m-am întânit cu Mister O, recenzia aici, m-am decis că trebuie să ofer un „dans” și romanului scris de Zara Cox. Colecția Erescop, Trei, erotică. Cannot wait!

10. Seria „Regina Roșie” – Victoria Aveyard

#HappyGalentinesDay! (10).png

         E completă? Îmi permit să o citesc liniștită? Nu. Dar sper că până voi ajunge să o comand pe toată așa să fie. Deși am un feeling că nu e nici pe aproape, după ce am citit seria „Alegerea”, recenzii pe blog, am spus că trebuie să citesc tot ceea ce sună a „regină”. Here I am.Imagine similară

      Well, acestea au fost câteva dintre cărțile pe care mi-aș dori să le citesc anul acesta. Desigur, se adaugă și următoarele volume din seriile deja începute cum ar fi seria „Titanii”, „Beaumont”, „Amantul” și multe altele. Le aștept cu nerăbdare pe toate! 

       Ce carte ați mai adăuga voi ca recomandare la lista mea?

V-am cuprins!

Maxim Ioana

 

8 gânduri despre “Cărți de citit în 2019 || TOP

 1. Făceam și eu postări de genul și-mi fixam niște cărți de citit sau autori la care aș fi vrut să ajung… din păcate nu se întâmpla în niciun an și am renunțat.
  Acum ar trebui să fac postări cu suporturile de curs de la facultate și cărțile care se regăsesc acolo:))) la alea voi ajunge obligatoriu.
  Baftăă totuși!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Eu mi-am propus ca anul ăsta să citesc mai mult thriller și SF =))) Este pentru prima dată când încerc să ies din „zona mea de confort”, așa că sper să-mi reușească.
  În ceea ce privește recomandările, dacă vrei un romance drăguț, eu zic să alegi O zi de decembrie (Josie Silver), mie mi-a plăcut destul de mult. Recomand și Scrisori din insula Guernsey (Mary Ann Shaffer & Annie Barrows), asta mi-a plăcut chiar mai mult!
  Dacă dorești să citești cărți fantasy mișto, eu îți recomand mai multe serii/cărți, lucru care este surprinzător și pentru mine, eu nefiind o mare fană a acestui gen: seria Culorile magiei (V.E. Schwab), seria Tărâmul Vrăjitorilor (Susan Dennard), Aleasa dragonului (Naomi Novik).
  De veghe între lumi (Marisha Pessl) este o altă carte bună, deși nu știu în ce gen să o încadrez :))
  Oricum ar fi, orice ai plănui să citești, eu îți urez lecturi plăcute! Și multă baftă la bac (parcă și tu îl aveai anul ăsta)!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Ce idee faină! Eu în general îmi propun #3cărți la începutul fiecărei luni, dar nu m-am gândit să-mi propun și cărți pentru întregul an. Chiar mă gândesc să încerc anul viitor, poate așa mai citesc din cărțile mai vechi din bibliotecă 🙂

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s