Secret Santa – Blogger Edition 2018

Și-a mai trecut un an, cadou eu iarăși am…

Imagine similară

Ho ho-ho, Merrrrrry Christmas! Crăciun fericit dragilor, fară alte englezisme. Am profitat de acest articol pentru a vă mulțumi că sunteți alături de mine si de a vă ura toate cele bune, liniște, bucurie și fericire. Fiți voi fericiți, lăsați Crăciunul!

Bun, acum că introducerea e pusă la punct, după cum v-ați dat seama și anul acesta am făcut parte din proiectul „Secret Santa între bloggeri” pe care l-au inițiat Tigruț de la Pierdută în literatură și Onisim de la Books vs Reality.

Imagine similară

Din păcate sau din fericire, cadoul meu nu a mai apucat pozele „tumblrish” de sub brad, un ritual complet de desfacere și altele. Plină de emoție și interes am rupt orice mi-a stat în cale și acesta a fost rezultatul:

Mult, puțin, cert e că a fost genial. Poate cel mai frumos cadou pe care mi l-a făcut cineva vreodată. Da, mai mult ca sigur. Așadar îi mulțumesc enorm de mult Sînzianei de la Vampress Bathory Reads, moșul meu drag care doar prin intermediul unei descrieri a reușit să mă emoționeze și impresioneze enorm de mult.

Mă repet cu „enorm de mult”, dar cuvintele parcă sunt prea puțin pentru tot entuziasmul meu. Entuziasm care se păstrează și acum, în seara de Ajun după câteva zile bune de la primirea coletului.

În primul și în primul rând, dragă fată, nu crezi că au fost cam multe? 7 pachețele frumos aranjate m-au așteptat în interiorul unei cutii mari, foarte mari.

N-am putut, aia a fost. Am gustat ceaiul, care cred că a fost cel mai divin lucru pe care l-am gustat vreodată. Am răsfoit paginile cărții și am colorat semne de carte. Abia aștept 2019 să mă ajut de agendă. Ediție de Andersen este cred că cel mai frumos dar în materie de carte pe care ar fi putut cineva să mi-l facă!

Tu ești divină!

Pentru toate aceste lucruri nu pot decât să mulțumesc enorm de mult, din nou, iertare, și să sper că moșul tău a fost măcar pe jumătate la fel de generos cum ai fost tu, Sînziana. A fost clar că am primit ceva din suflet, ales cu drag și potrivit perfect pe gusturile mele.

Din acest proiect minunat mai fac parte și alte 21 de suflete așa că dacă vrei să știi cam cum au funcționat lucrurile între noi, iată-i:

Un proiect prin intermediul căruia am cunoscut oameni noi. Vă urez tuturor sărbători liniștite alături de cei dragi, un an luminos plin de realizări și iubire! Multă iubire, dragilor!♥

V-am cuprins!

Maxim Ioana

3 gânduri despre “Secret Santa – Blogger Edition 2018

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s