Dublă atracție – S.L. Jennings || Recenzie

Ironic a fost faptul că totul a fost gestionat și calculat de cineva. Poate voi vă veți da seama însă mie nici prin cap nu mi-a trecut. E fascinant cum aparențele pot fi păstrate cu ușurință, cum unii oameni își permit să își joace toți așii și cum destinul lovește în final indiferent de planurile pe care ni le facem.

SINOPSIS

O poveste incendiară despre un cuplu cu o căsnicie fericită, care se hotărăște să intre într-o aventură provocatoare pentru a-și condimenta viața sexuală – dar niciunul dintre ei nu-și imaginează unde îi va duce această încercare.

Heidi DuCane este agent de presa: îi place succesul și își iubește soțul, pe Tucker DuCane. Deși sunt firi total opuse, ceea ce îi leagă este o dragoste profundă și dăruirea față de celălalt. Dar relația lor – nu doar cea intimă – va fi pusă la grea încercare odată ce în scenă intra fermecatorul Ransom Reed, star rock și seducător irezistibil.

Let's Have Coffee.png

RECENZIE

Ziua bună, dragilor! Aș zice că a trecut ceva timp de la ultima carte de acest gen pe care am citit-o însă o dată cu colaborarea pe care am obținut-o cu librăria Libmag, principalele cărți pe care mi-au fost trimise, la cerere, desigur, au fost cele erotice din colecția Erescop a editurii Trei. Și cum am citit și unele și altele, am ajuns la concluza că „Dubla Atracție” este cel mai bun pe care l-am citit. Mai bun decât Cincizeci de umbre și tot ce mai știm noi că s-a tot vândut anii aceștia.

Deși nu foarte populară, autoare noastră se ascunde și sub „Prevertirea”, roman apărut la aceeași editură care m-a convins să dau o șansă și acestuia. Înițial am crezut că fiind aceeași autoare povestea se va continua însă cum nu am citit sinopsisul, ca de obicei, am rămas surpinsă la noua acțiune pe care aceasta o aducea de data aceasta în prim plan.

Sau să fie oare vreo două problemele pe care le reliefează… rutina și comoditatea? Monotonia.

Heidi este o femeie de succes și știe bine care îi sunt standardele. Și mai știe și că are un soț iubitor, Tucker, care ar face orice din dragoste pentru ea. Problema se ridică atunci când își dau seama că viața lor de cuplu nu aduce nimic nou, incitant și că undeva le trebuie o schimbare. Așa îl introduc în scenă pe Ransom, un aproape adolescent libertin, star rock, sex-simbol, ce va avea să condimenteze nu doar viața sexuală a celor doi soți cât și atitudinile acestora.

„Totul este despre aparențe. Dar fetele care mănâncă burgeri vor fi mereu cinstite cu tine.” – Heidi

Prin intermediul unei greșeli, „sau nu”, așa cum chiar Heidi afirmă, Tucker este de acord cu fanteziile soției sale și decide să i le alimenteze într-o seara în momentul în care îi va permite altui bărbat să fie cu ea chiar în fața ochilor lui. Poate că da, inteția lui a fost să îi ajute, dar cum avea să se sfârșească toată povestea sigur nu a putut să anticipeze vreodată.

„Mergem toți 3 către dormitorul aflați la câțiva metri distanță. Simt că fiecare pas pe care-l fac mă duce mai aproape de o moarte foarte frumoasă. În seara asta va avea loc sinuciderea mea sexuală.” – Heidi

Heidi joacă rolul femeii independente, voluntare, pasionale, încărcată fiind de un erotism aparte și un apetit destul de haotic pentru viața sexuală, dar Tucker a fost mereu acolo pentru ea încă din liceu atunci când a ajutat-o să treacă peste trauma cumplită cu care a avut de a face, jucând rolul psihiatrului perfect. Relația dintre cei doi pare a fi fericită, liniștită și stabilă, mai concret tot ceea ce și-ar putea dori cineva în întreaga sa viață.

Dar așa cum vă așteptați și dacă nu o făceați, vă spun eu acum, a treia persoană din viața lor îi vor face poate și mai fericiți decât erau până acum. De ce? Pentru că Ransom este plin de mister, incitare și dependență. El devine astfel personajul care va schimba destinul tuturor celorlalți participanți.Imagini pentru stars png

Relația dintre el și Haidi se bazează la început pe atracție fizică ridicată la un nivel superior dacă aș putea spune, pentru că uman vorbind, prin gesturile, comportamentul și vorbele personajelor autoarea a putut să emane tensiunea sexuală dintre cei doi, fapt care mi s-a părut cel mai și cel mai bun de luat în considerare pentru a recomanda cartea aceasta. Scene de sex în care de fapt nu face nimeni sex.

„Cred că e un lucru subconștient care ne face să ne dorim să ne atingem reciproc pielea. Să fim în pielea celuilalt.” – Heidi

Cum s-ar zice o acțiune amplă, plină de picanterii și probleme pe care Ransom nu încetează să le facă din cauza problemele lui. Astfel acțiunea se mută cu ajutorul relațiilor pe care Heidi le are, Justice Drake (Prevertirea) fiind cel care în final le va hrăni și da celor 3 ceea ce sufletul lor de fapt își dorește.

Capac mi-a pus de fapt finalul care nu a fost absolut deloc cum m-aș fi așteptat de la un roman basic erotic, de dragoste, oricum mai vreți voi să îl judecați. A fost..wow. Sau poate altceva.

Ironic a fost faptul că totul a fost gestionat și calculat de cineva. Poate voi vă veți da seama însă mie nici prin cap nu mi-a trecut. E fascinant cum aparențele pot fi păstrate cu ușurință, cum unii oameni își permit să își joace toți așii și cum destinul lovește în final indiferent de planurile pe care ni le facem.

Imagini pentru stars png

RATING

Imagini pentru 5 stars png

5/5 steluțe pentru că după mine este unul dintre cele mai bune romane erotice traduse contemporane.

COLABORAREImagini pentru libmag

Am primit cartea din partea celor de la librăria Libmag cărora țin să le mulțumesc a nu știu câta oară pentru acest fapt. You are amazing!

Cartea poate fi achiziționată chiar de pe site-ul lor printr-un simplu click aici. Grijă mare, stocul este limitat!

V-am cuprins! 

Maxim Ioana

 

 

2 gânduri despre “Dublă atracție – S.L. Jennings || Recenzie

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s