Decor de atmosferă cu Eoana || Room Decor

Seara bună, dragilor și bine ne-am regăsit! Iată că a fost nevoie de câteva luni pentru veni în fața voastră și cu un altfel de articol pe care, să vă mărturisesc sincer aveam în plan să îl postez undeva pe la începutul lunii decembrie.

       Însă zilele trecute mi-am dat seama că am pășit într-un nou anotimp și că trebuie să îmi aliniez decorul camerei la tema corespunzătoare. Dar cum deja ne aflăm în octombrie și până la zilele geroase de iarnă (sper eu), aș spune că nu mai e mult, îmi doresc să realizez oarecum o ambianță între cele două și să întocmesc o atmosferă perfectă pentru o zi pe care mi-o ofer mie: în pat, alături de o pătură călduroasă, o carte bună și un ceai de lavandă. 

Dacă în zilele călduroase locul perfect în care să citesc este cât mai lejer, simplist și mai puțin organizat, zilele friguroase au cu totul și cu totul o altă însemnătate. Pentru că atmosfera tomnatică, închisă mă trimite cu gândul deja la sărbători de specific de care eu sunt cât se poate de „amorezată” și anume: Halloween-ul și Crăciunul. Da, două sărbători diferite din toate punctele de vedere însă ambele speciale. 

Barrière_d_Halloween

Și pentru că mai mereu timpul liber mă prinde după cum bine știți cu o carte în mână trebuie fără doar și poate să vă dezvălui combinațiile la care m-am gândit pentru a descrie spațiul perfect în care să îmi găsesc liniștea citind. 

În primul și în primul rând trebuie să vă menționez locul din care vă puteți achiziționa produse cu specific Halloween și nu numai. Gothic Fairy este cu siguranță unul dintre cele mai interesante site-uri pe care le-am vizitat în ultima vreme iar printr-un simplu click aici pot să vă asigur 100% că cititorii creativi din voi nu se vor abține fără să plaseze o comandă cât de curând. Cam ca mine, așa. 

Barrière_d_Halloween

O dată cu noile schimbări din cameră mi-am dat seama că îmi lipsesc 2 produse INEVITABILE în viața unui cititor:

1. O pătură pufoasă fără de care nici măcar nu ar trebui să îmi permit să citesc!

Din căutare în căutare am și găsit-o, ce să crezi! Și da, a durat pentru că sunt setată pe 3 culori pe care mi le-am păstrat de când am renovat camera: gri, negru și roșu. În termenii aceștia și îndeplinitoare de toate cerințele unui bookworm devotat m-am oprit la o păturică delicioasă de pe FAVI.ro.

 

 

Nu că arată fabulos? Rămâne să mă decid dacă să fie aceasta sau totuși o nuanță nouă, de verde. Una peste alta sunt mai mult decât sigură că o să mă simt extrem de răsfățată alături de un ceai bun și un roman fantasy.

2. O lumănare cu tematică! 

Da, îmi este rușine. Nicio lumănare aromată în biblioteca mea? Nici măcar nu stau să descriu mai mult pentru că sub orice formă de parfumul iubirii să mă introducă în atmosfera feerică pe care cu toții o căutăm, am NEVOIE! 

 

 

Și uite așa arată minunățiile la care eu m-am oprit. În partea stângă e lumănarea magică pentru ritualul de iubire iar în dreapta este cea pentru ritualul de noroc. Fără doar și poate prima dintre ele se va încadra perfect în timpul unui roman de dragoste. Dar pentru cea de a doua? Lectura dinaintea simulărilor pare extrem de convingătoare. 

Aștept totuși răspunsurile voastre pentru a ști care dintre cele două credeți că îmi va fi mai de folos.

Ca să fiu sinceră lista ar putea continua cu zeci de alte lucruri, lucrușoare pe care eu mi le doresc și cumva, undeva, o să le întocmesc. Spre exemplu o instalație luminoasă pentru biblioteca mea, un tablou cu specific citadin alb negru Paris/New York și multe, multe perne în cele 3 culori. 

Dar până acolo, e drum lung iar eu tot ce sper eu este că v-a plăcut articolul pe care vi l-am prezentat astăzi. Aștept părerile voastre cu alte adăugiri referitoare la ce ar trebui să se mai afle în camera unui cititor pasionat!

După cum v-am spus toate produsele le găsiți la cei de la FAVI.ro în niște reduceri absolut „fantastice”!

Vă cuprind! 

Maxim Ioana

Imagini pentru halloween png

 

3 gânduri despre “Decor de atmosferă cu Eoana || Room Decor

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s