Amantul – Jodi Ellen Malpas (Primul volum/ seria „Amantul”) || Recenzie

Editură: Trei, colecția „Erescop”

Autor: Jodi Ellen Malpas

An apariție: Mai 2017

Nr. pagini: 544

SINOPSIS

Ava O’Shea este designer de interior și are o carieră de succes. E frumoasă, elegantă, puţin aiurită… și habar n-are ce o aşteaptă la Conac, unde se duce pentru un nou proiect. 
Acolo o întâmpină Jesse Ward, un tip extrem de arătos, destul de infatuat, indecent de bogat, un pic playboy, deosebit de atent și nemaipomenit de atrăgător pentru Ava. 
Ea tocmai a ieşit dintr-o relaţie dezamăgitoare şi, deşi se luptă din răsputeri să nu cadă în mrejele fermecătorului Jesse, nu poate controla dorinţa pe care acesta i-o stârnește. Iar Jesse o doreşte la rândul lui şi e decis s-o aibă.

RECENZIE

Seara bună, dragilor! A trecut ceva de la ultima recenzie însă eu mă declar complet bucuroasă dacă reușesc să citesc 2-3 cărți pe lună în condițiile în care sunt. Adică clasa 12-a.  

Am tânjit după romanul acesta încă de când prietenele mele mi-au menționat de seria aceasta deoarece au citit-o în engleză. Prin 2016. Noi am primit abia primul volum la 5 ani dacă nu mă înșel de când a fost publicat. Deci, de ce? 

Fără alte adăugiri o să încep deja să vă vorbesc despre roman deoarece nu am timp de pierdut. După cum din titlu sigur v-ați dat seama și dacă nu, vă zic eu acum că avem de a face cu un roman erotic desprins din literatura categoric de +18 ani. (Doar în cazul în care nu sunteți pudici.) Continui să menționez treaba aceasta pentru că nu vreau să mă trezesc cu fel de fel de mesaje. Limbajul este pe alocuri lincețios.

Am ales „Amantul” deoarece îmi era dor să citesc o astfel de carte printre toate misterele, thrillerele și dramele de rigoare pe care le-am tot bifat săptămânile trecute. Și am făcut o alegere bună în măsura în care știam că îmi va plăcea și că va fi ce trebuie. 

Oarecum aiurită și „gâscuță” așa cum tatăl meu obișnuiește să spună, Ava este trimisă să evaluieze noul proiect pe care va trebui să îl înceapă la Conac. Dar ce o fi Conacul acesta dacă acolo se ciocnește fix de proprietar care nu este nicicum altcumva decât ultra mega sexy, mai precis idealul masculin. Jesse știe cine este și care îi este poziția în societate, precum și lucrurile care i se cuvin, ba chiar oamenii. Concluzie: Ava trebuie aparent printr-o minune să fie a lui.

 

 

Cu un început clasic de clișeu aș putea spune, autoarea îmbină undeva seria „After” prin toate cele certuri de tip „du-te, vino” cu personalitățile celor două personaje respectiv Ava, femeia independentă cu o carieră de succes, dar supusă și Jesse, omul de afaceri de tip aproximativ CEO, dominant specifice seriei „Cincizeci de umbre”. Avem scene fierbinți de tip supus-dominant? Avem. Avem orgolii ridicate în sus și în lat? Avem, și încă cum. 

Posesivitatea și gelozia sunt doar câteva dintre trăsăturile pe care Jesse și le manifestă față de Ava însă aceasta nu cedează din dorința de a-l cunoaște pe el, familia lui și povestea din spatele bărbatului misterios de care este îndrăgostită. 

Finalul a dezvăluit foarte multe răspunsuri dar a lăsat și loc la și mai multe interpretări. Și cam acesta este și motivul pentru care vă invit să citiți romanul, implicit seria. Aștept cu nerăbdare următoarele volume pentru că sunt sigură că autoarea va face lucruri foarte bune cu stilul ei.

Imagini pentru the man series phoebe tonkin black

RATING

3/5 cu specificațiile astfel menționate. +1 pentru scenele care au fost descrise așa cum ar fi trebuit, la limită. 

Imagine similară

COLABORARE

Imagini pentru libmag

Am primit romanul din partea celor de la librăria Libmag cărora țin să le mulțumesc a nu știu câta oară pentru acest fapt. You are amazing!

Cartea poate fi achiziționată chiar de pe site-ul lor printr-un simplu click aici.

V-am cuprins! 

Maxim Ioana

Imagine similară

6 gânduri despre “Amantul – Jodi Ellen Malpas (Primul volum/ seria „Amantul”) || Recenzie

  1. Ma gandesc sa iau in considerare acest roman, cu toate ca nu prea mai „inghit” acest du-te vino dintre personaje. Si chiar nu stiu de ce. Dar imi cam place ce ai descris aici, deci chiar o sa fiu atenta la el.

    Apreciază

  2. Ce pot să mai spun după o astfel de recenzie? Îmi vine să te bat, drăguțo, pentru că acum îmi doresc să o citesc și eu. Avem gusturi cam prea asemănătoare 😂😍

    Apreciază

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s