Aventurile unei fete de la oraș (Seria Misadventures #1) – Meredith Wild & Chelle Bliss || Recenzie

Editură: Trei, Erescop

Nr. pagini: 192

Autor: Meredith Wild, Chele Bliss

An apariție: 2018

SINOPSIS

 Proaspăt divorțată de unul dintre potentații de la Hollywood, Madison Atwood are nevoie de o escapadă. Cu reporterii de senzațional pe urmele ei, Madison evadează într-o stațiune izolată din nordul Californiei.
Luke Dawson trăiește retras. Când dă peste o femeie frumoasă care se scaldă în râul de pe proprietatea lui, nu se poate abține să n-o privească. Ea îi atrage atenția, dar e o fată de la oraș – o capcană superbă, care-i tulbură liniștea.
Madison vrea să se simtă din nou dorită, iar lui Luke îi lipsește atingerea unei femei. Atracția este mare, dar ei sunt foarte diferiți. Poate oare Luke să se despartă de singura femeie care l-a făcut să aibă din nou sentimente? Și poate oare Madison să-l lase în urmă pe bărbatul care a dat un nou sens vieții sale?

RECENZIE

Ziua bună, dragilor! Ce mai faceți, cu ce vă mai lăudați? Eu revin astăzi cu una dintre cărțile pe care le-am citit în doar câteva ore chiar înainte să plec în concediu. Rândul la recenzie i-a venit însă acum, iar sentimentele mele sunt neschimbate.

Aproape uitasem plăcerea de a citi astfel de romane, dat fiind faptul că nu am mai citit de ceva timp un volum erotic din colecția Erescop (ultimul fiind Prevertirea). Da, recunosc, așa mi-am făcut intrarea în această lume a cititului și nu mă pot descotorosi de ele. My bad. (or not)

„Aventurile unei fete de la oraș” a fost fix cartea de care aveam nevoie. O poveste simplă, dar totodată complicată datorită personajelor destul de „controversate”. O poveste despre cuplu și despre încercările din cadrul acestuia. O poveste despre suflete pereche și importanța găsirii acestora.

Judecând după primele 4 volume din seria The Hacker publicate deja la Editura Trei, putem înțelege cu ușurință că autoarea noastră aici de față este o romantică incurabilă și că pasiunea și erotismul au fost vizibile încă din primele pagini.

Imagini pentru aventurile unei fete de la oras meredith wild

Madison a fost înșelată. Și nu o dată, nu de două, nici măcar de trei ori. Pe toate drumurile! Trist și dezamăgitor este mai ales când va afla toate acestea prin intermediul unui show. Sătulă până peste cap după divorț aceasta recurge la o pauză în munți cu scopul de a se redescoperi pe ea însăși de a-și recăpăta încrederea în sine și de a-și găsi puterea de a merge mai departe împotriva bârfelor ce o așteaptă acasă. 

Dar cum viața are mereu grijă să ne recompenseze, așa cum îmi place mie să spun, aceasta va găsi mai mult decât liniștea interioară în creierii munților. Îl va găsi pe Luke. Iar Luke o va găsi pe ea. Lucru ce nu ar trebui să se întâmple deoarece timp de 5 ani acesta a trăit retras și cât se poate de izolat de restul lumii. 

Imagine similară
Dacă mă întrebați pe mine, cred că personajul masculin a adus foooarte multe lecturi din partea domnișoarelor. Look at him! 

Fiecare vine la pachet cu câte o poveste. Cu câte o dramă și cu câte o poveste de dragoste ștearsă, suferitoare și care a dat viața amândurora peste cap. Dar lui Luke îi este dor să simtă o femeie, iar lui Madison să simtă aprecierea unui bărbat. Că sunt atrași unul de celălalt este extrem de clar. Întrebarea se ridică atunci când această se vede nevoită să se întoarcă la viața ei de dinainte, iar el la senzația de compromis pe care va simți sau nu să îl facă. 

A fost o lectură de-a dreptul savuroasă din pricina scenelor pe ici pe colo destul de detaliate. E o carte pe care o recomand cu siguranță undeva de la 16+ dacă nu te știi prea pudic și dacă ești un fan romance. Un roman ce adună idei pentru a ne oferi nouă complexitatea unei relații, idei ilustrate atât prin comportamentul celor două personaje cât și prin secvențele pe care autoarea le aduce în prim plan. 

„M-a salvat. Luke spune că eu l-am salvat pe el, dar, sincer, el m-a făcut femeia care eram menită să fiu. Nu mai trăiesc în umbra bărbatului de lângă mine. Am parte de iubirea pe care Susan mi-a spus s-o vânez.                                                                                                          Dar a fost invers. Eu am fugit. El m-a vânat. Ne-am îndrăgostit amândoi. 

Mi-a plăcut destul de mult ce-i drept. Aștept și continuarea seriei pentru că autoare are cu siguranță o imaginație bogată și oferă destul de multe aspecte ale realității în spatele erotismului și a unei relații ce are la un momentat dat ca punct de plecare sexul.

RATING

Imagini pentru 4 stars

4/5 steluțe pentru că îmi doream un număr mai mare de pagini și pentru că pe unele scene aș fi pus mai mult accent. Dar din nou, toate acestea țin doar de gusturile fiecăruia.

COLABORARE 

Imagini pentru libmag logo

Am primit această carte prin intermediul colaborării cu librăria Libmag cărora le mulțumesc enorm de mult pe această cale pentru oportunitatea oferită! Sper să avem un drum lung și frumos de aici înainte! 

Cartea poate fi achiziționată de pe site-ul librăriei aici. ATENȚIE! Zilele acestea puteți beneficia de reduceri de până la 90% la diverse titluri!

V-am cuprins! 

Maxim Ioana

2 gânduri despre “Aventurile unei fete de la oraș (Seria Misadventures #1) – Meredith Wild & Chelle Bliss || Recenzie

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s