Recomandare serial #6 – Famous in love (2017-prezent)

Hi, thereee. Nici la 10 zile de ultima recomandare revin cu alta și anume cu un serial care nu credeam că mă va prinde atât de tare: Famous in love. 

Drama despre care vă voi vorbi astăzi a fost difuzată începând cu data de 18 aprilie 2017 pe canalul Freeform în America. 

Imagini pentru famous in love free

Serialul urmărește povestea lui Paige Townsen (Bella Thorne) care, la îndemnul prietenilor săi cei mai buni Jake și Cassie, dă o audiție pentru cel mai așteptat film al Hollywood-ului, Locked. Spre surprinderea tuturor aceasta primește rolul și alături de Rainer Devon (Carter Jenkins) devine personajul principal în filmulul ce va avea să îi aducă succesul și o nouă poziție socială. 

De la matematică la teatru, e un drum destul de lung pentru fiecare dintre noi, dar conform scenariului personajul nostru Paige este născut pentru acest lucru motiv pentru care v-a ajunge cu ușurință la sufletul urmăritorilor și cititorilor seriei „Locked”.

Imagini pentru famous in love

Am început cu „dramă” deci trebuia să vă așteptați la asta. Da, se conturează un triunghi amoros, dar nimic nu e excesiv. Să spunem că… e un triunghi amoros specific adolescenței? Doi băieți serioși și o fată nehotărâta? Dar nu, serialul nu e despre asta cum v-am mai spus. Cel puțin eu nu așa l-am perceput. Eu l-am privit sub forma unei lecții care ne arată cum viața noastră se poate schimba în orice moment, cum faima ne va influența comportamentul, cum astfel sacrficiile vor apărea și cum practic destinul are cu siguranță totul bine plănuit pentru noi. 

Nu prea multe despre scenariu pentru că povestea nu este cea mai wow, însă este jucată de actori buni. Recunosc că a fost intresant pentru mine să privesc actori care trebuiau să joace. Adică film introdus în serial. A fost interesant să văd câteva secvențe „behind the scenes” care cred că mai toate producțiile le folosesc, să văd cum lumea plânge la comandă și cum un casting arată. Da, chiar a fost interesant. 

Sunt sigură că pe actrița principală Bella Thorne o cunoașteți atât din lumea Disney cât și din alte producții precum: The Duff, Frenemies și Midnight Sun. La fel și pe Georgie Flores din Small Talk și The Feminist.

Perrey Reeves, Carter Jenkins, Niki Koss, Bella Thorne, Georgie Flores, Pepi Sonuga, Charlie DePew, and Keith Powers in Famous in Love (2017)

În prezent serialul nostru are 7,1 stele pe IMDb. Sezonul 3 nu a fost încă confirmat deaorece sezonul doi nu a avut parte de o prea mare popularitate și personal nu înțeleg de ce. Așteptăm.

 

 

Pe întreg parcursul vizionării gândul m-a dus cumva la Gossip Girl și 90210, ceea ce a fost super fain. Mi-era dor de ceva drame adolescentine și un serial normal, lejer, la care nu trebuie să îmi bat prea mult capul. Pe Paige am asemănat-o oarecum cu Serena, pe Cassie cu Blair (o variantă mai săracă desigur) și băieții au rămas băieți pentru că ei oricum sunt la fel. hihi

Un serial preponderent interesant, ușor de urmărit cu fără prea mult complicații perfect pentru o zi caniculară de vară. (ne așteaptă mai multe astfel de zile dar voiam doar să evidențiez faptul că m-a prins atât de tare încât am văzut ambele sezoane în două nopți și o zi.) 

5/5 steluțe și sper să primească confirmarea cât mai curând pentru sezonul 3.

Vă cuprind! 

Maxim Ioana

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s