Inspirație zilnică. Cărți pentru măsuța de cafea.

În ultima vreme sunt destul de preocupată de amenajarea spațiului în care trăiesc. Consider că toate acestea mi se trag după citirea cărții The little book of hygge. Îmi place să citesc un conținut puternic în imagini pentru a îmi lua doza zilnică de inspirație.

Mai jos găsiți câteva recomandări de cărți care în engleză se numesc coffee table books. Asta înseamnă că ele nu conțin un conținut abundent în informații, ci mai degrabă unul cu un impact vizual puternic.

ditaVonTeese

Your beauty Mark, de Dita von Teese

Da, știu că v-am înnebunit cu această carte. Pentru cei dintre voi care nu știți, Dita Von Teese este o dansatoare burlesque, fostă soție a câtărețului Marylin Manson. Nu căsătoria cu aceasta a făcut-o cunoscută. Delicatețea și eleganța cu care își poartă ținutele vintage cuceresc inimile oricui. În acest album presărat cu poze artistice, Dita împărtășește secretele sale de beauty. Am făcut o recenzie mai amănunțită a cărții aici.

SHOP: Elefant SHOP: Okian SHOP: Libris


AtlasulFrumusetii

Atlasul frumuseții. Femeile lumii în 500 de portrete, de Mihaela Noroc

Puțini sunt aceia care nu au auzit încă de acest proiect curajos al tinerei românce. Călătorind în peste 50 de țări, Mihaela Noroc a adunat în acest atlat frumusețea femeilor din diferite clase sociale. Cartea nu cuprinde doar portrete, ci și o scurtă poveste care să descrie persoana din fața camerei de fotografiat.

SHOP: Elefant SHOP: Okian SHOP: Libris


Domino - The book of decorating

Domino. The book of decorating

Domino este o revistă cu articole pentru design interior care lansează în fiecare an o carte tip album pentru măsuța de cafea. Cu ajutorul acestei cărți cu siguranță nu vei rămâne în pană de idei dacă te gândești să îți reamenajezi un colț al locuinței.

SHOP: Elefant SHOP: Okian SHOP: Libris


cupcakes_and_cashmere

Cupcakes and cashmere at home, de Emily Schuman

Emily este o bloggeriță foarte cunoscută din afară, iar aceasta este a doua carte scrisă de către ea. Pot spune că nici una dintre cărți nu dezamăgește. Din acestea veți afla cum să vă îmbunătățiți stilul și aspectul spațiului încurajator. Să mai zic că aceast album ar reprezenta cadoul perfect pentru orice femeie? (aproape).

SHOP: Okian SHOP: Libris


the_goddess_guide.PNG

The Goddess Guide, de Gisele Scanlon

Cartea combină în paginile sale sute de poze cu fraze bine alese. Cartea oferă diverse sfaturi din domeniul fashion, de la cum să îți alegi paltonul de iarnă, cum să achizionezi și să îngrijești pantofii potriviți, până la cum să integrezi cașmirul în ținutele tale.

SHOP: Okian


rebel-girl-good-night-stories-book_1024x

Good Night Stories for Rebel Girls, de Francesca Cavallo și Elena Favilli

Deci această carte arată uimitor de bine. Fiecare pagină prezintă povestea unei femei care și-a lăsat amprenta în istoria omenirii. Acestei scurte descrieri se alătură câte o ilustrație cu reprezenta sexului frumos în cauză. Pozele pot spune că sunt deliciul acestei cărți, pe mine atrăgându-mă foarte mult stilul acestora. Apropo, cum se numește acest stil de desen? Mă puteți ajuta?

SHOP: Elefant SHOP: Okian SHOP: Libris (ro)


All_In_Good_Taste

All in good taste, de Kate Spade

Carte cuprinde un număr de 240 de pagini pline de anecdote, eseuri, rețete, trucuri și sfaturi de stil. Este o carte trebuincioasă și de pus la căpătâiul oricărei femei. Cum să nu te inspire răsfoitul ei?

SHOP: Elefant


Voi ce alte cărți pentru masa de cafea ați citit? Știu că sunt unele clasice precum cele de la Vogue sau Fashion, dar am vrut să vă arat prin această postare și alte alternative.

Alina T.

 

Surse foto: Pinterest, Rebel Girls

Reclame

3 gânduri despre “Inspirație zilnică. Cărți pentru măsuța de cafea.

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s