februarie în Bullet Journal || BuJo

Ziua bună, dragilor! Da, iată că în mijlocul lui martie, la sfârșitul lunii martie decid să vă prezint cum a arătat februarie pentru mine cu gândul că poate unele idei vă vor ajuta să vă organizați luniile ce vor urma. Nu consider totuși întârzierea atât de gravă din cauza vremii de afară – știiiiu că o adorați. 

Imagini pentru png arrow

WhatsApp Image 2018-03-17 at 22.06.18

Știind că ne va invada „iubirea” am ales culori pastelate de roz, roșu, burgundiu și ceva verde. Cel mai important: am pictat. Uneori decid să complic pagina de început, alteori să o fac simplă și de efect, altă dată să mă joc cu diverse elemente reprezentative și să adaug un citat așa cum am făcut de data aceasta. Câțiva trandafiri și un citat ce ar trebui să ne ghideze pe toți: „enjoy the little things”.

WhatsApp Image 2018-03-17 at 22.06.19

Pentru partea de organizare am ales un monitorizor de stare, de activități, partea antică de evenimente și notițele pe care nu am reușit să le mai fac. „habbit tracker” începe să funcționeze din ce în ce mai puțin pentru mine. Nu mă întrebați de ce, încă uit dacă am făcut sau nu lucrurile respective, doar că pur si șimplu nu mai pun atât de des mâna pe Bullet Journal.

weekly log.png

Menționez încă de acum că doar prima săptămână am reușit să o realizez așa color și frumos. Mereu chenarele funționeaza pentru mine. Rapid de făcut, de utilizat și de completat. Fără prea multă „chinuială” pentru că atunci când știi că trebuie să lucrezi mult la el nu mai ai aceeași dorință de al completa. Asta mi se întâmplă în prezent mie, dar mergem închis. 

Imagini pentru png heart

Una peste alta așa a arătat luna februarie pentru mine. Lăsați-mi impresiile voastre, spuneți-mi ce culori ați ales voi pentru luna „iubirii”. O zi frumoasă în continuare! 

Maxim Ioana

Reclame

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s