best of 2017 || Favorites

Pentru că este prima mea postare anul acesta, vă urez un călduros la mulți ani! Îmi doresc ca măcar jumătate dintre dorințele pe care vi le-ați pus să se îndeplinească și să aveți parte doar de bucurii!

       Acum că v-am urat, să trecem la lucruri mai importante zic. Glumesc, îmi place ca totul să fie bine organizat și pus la punct așa că m-am gândit să reunesc tot ce am folosit/ iubit/ adorat eu în 2017 într-o singură postare. Astfel deschid seria „favoritelor” ce va fi legată atât de cărți, filme, seriale cât și de beauty și lifestyle. Menționez și că e prima postare de genul acesta. (Nu fiți prea aspri cu mine, vă rog.)

        Anul 2017 a fost unul destul de bogat pentru mine. M-am alăturat blogului (acuși fac un anișor), am cunoscut persoane noi (printre care Alina, colega mea favorită, și singura…hihi), am obținut colaborări și am avut rezultate bune. Mă declar complet satisfăcută, sper ca și 2018 să fie la fel de generos. Dar cum eu nu prea cred în soartă, lucrurile vor sta cum îmi voi așterne eu…sper.

music is life.png

           Pe palierul de cărți nu voi insista foarte mult pentru că majoritatea cărților din listă au deja o recenzie bine punctată și vă voi lăsa linkul atașat. Astfel în capătul listei se află:

 1. Printre tonuri cenușii de Ruta Sepetys

Imagine similară
Curând și filmul în cinematografe!

            Nu mă întrebați de ce, dar aceasta este singura carte care nu a primit o recenzie anul trecut. În graba mea cu cărțile de la edituri, am omis să o mai recenzez și pe aceasta însă vă spun cu mâna pe inima că merită fiecare secundă acordată. Se citește fără respiro, are ritmul alert iar personajele sunt grozav de bine conturate. Undeva în Lituania, lucrurile nu stau destul de bine iar familia Lenei este arestată de către Poliția Secretă Sovietică. Cartea aceasta m-a învățat să prețuiesc mult mai mult lucrurile pe care le am, mâncare ce mi se oferă și condițiile în care trăiesc.  Poți găsi cartea pe: Elefant Libris, Carturesti.

2. Întoarcerea de Jennifer Armentrout 

Imagine similară

             De la autoarea mea preferată nu puteam să am altfel de surprize decât din ce în ce mai frumoase. Prima din seria „Titanii”, Întoarcerea a fost o surpiză plăcută pentru mine ce mi-a amintit de prima carte pe care eu am citit-o undeva prin clasa a șasea și anume „Legendele Olimpului”. De la zei și mitologie autoarea noastră transformă antichitatea într-o adevărată ficțiune plină de dramă, erotism și aventură. Recenzia mea o găsiți aiciPoți găsi cartea pe:  Libris, Carturesti.

3. Vocea lui Archer de Mia Sheridan

              Specifică gusturilor mele, cartea a avut o ascensiune ușoară în tppul preferințelor și a recomandărilor. De la primele pagini mi-a intrat pe sub piele și am știut că este drama mea preferată din anul ce a trecut. Plină de griji și dornică de un nou început, Bree se mută într-un orășel liniștit. De aici viața o lovește și învață ce înseamnă iubirea adevărată, sacrificiul și puterea de a trece peste o boală. Recenzia mea o găsiți aici. Poți găsi cartea pe: Elefant, Libris, Carturesti.

4. Fata cea bună de Mary Kubica

Imagini pentru the good girl mary kubica

               Cea mai mare surpriză a editurii Herg Benet am primit-o din partea acestei cărți. Un thriller deosebit de bun ce te ține mereu în priză. Am stat cu sufletul la gură pe toată perioada lecturii. Desfășurată pe două planuri, trecut și prezent și pe mai multe perspective, Mary Kubica reușește să te capteze printr-un stil impecabil, curat și întâmplări cu totul și cu totul neașteptate. Recenzia mea găsiți aici. Poți găsi cartea pe Elefant, Libris, Cărturești.

music is life (1)

              Recunosc că aici nu am prea multe de adăugat. Anul 2017 nu a venit cu prea multe filme pentru mine. Am fost captată mai mult de seriale și de cărți. Totuși două mi-au rămas pe retină, vizionate chiar în ultima lună din an.

Dunkirk 

Imagini pentru dunkirk

 În regia lui Christopher Nolan, filmul nu avea cum să dezamăgească. Recunosc că m-am declarat interesată de film după ce Harry Styles a anunțat că se va alătura distribuției. Eram în flăcări, în extaz, în ce mai vreți voi. Dar nu mă atrăgea genul. Apoi, profesorul de istorie ni l-a recomandat la școală, deci ce puteam să mai fac decât să văd filmul?! Așa am și făcut și nu a fost o pierdere. Acțiunea urmărește evacuarea de la Dunkirk din Al Doilea Război Mondial. Menționez însă faptul că am avut coșmaruri înnecându-mă apoi. Vizionare plăcută! xx

Star Wars: Ultimul Jedi, Epsodul VIII

Imagini pentru star wars the last jedi

 Să fiu al naibii dacă știu cum am aterizat la filmul ăsta.                                                   .                                                                                                                                                                 .                                                                                                                                                                               Star Wars în sus, Star Wars în jos. În ultimele săptămâni doar asta auzeam de la colegii mei de clasă, prieteni. În final am plonșat și eu în acea sală de cinema neștiind nimic despre această serie. Bine, știam că e ceva cu stele, cum îi zice și numele, că doar da, e evident. Dar nimic mai mult. Dar mi-a plăcut. Și surprinzător am înțeles destul de multe. Mi-au plăcut efectele, sonorizarea, ritmul povestirii. M-a ținut cu sufletul la gură pe mine, un non-fan, apăi pe voi cei care ați urmărit toată seria?! Așa m-am hotărât eu să îl trec la favorite, ca să luați aminte și să aterizați și voi din greșeală la filme faine. xx

music is life (2).png

Uite că am ajuns într-un final la categoria mult așteptată. Anul trecut mi-am văzut de treabă cu serialele obișnuite precum Teen Wolf, Supernatural, The Vampire Diarie și care mai erau, iar în plus am adăugat The Dinasty și Medici: Masters of Florence.

Dinastia

Imagine similară

                Un original Netflix la fel ca și Riverdale, Dinastia spune povestea familiei Carrington și a rivalilor săi. Am ales acest serial atât pentru că am regăsit o actriță cunoscută mie în el, cât și pentru că abordează teme mai aproapiate de realitate precum viața de familie, dragoste, afaceri, interese și multe altele. Oarecum m-a dus cu gândul la Gossip Girl, un serial pe care îl voi pomeni de fiecare dată când cineva îmi cere să fac vreo recomandare.

               Are un singur sezon în derulare, apărut chiar în 2017. Este recomandat publicului +13. Trailer:

Medici: Masters of Florence

Imagine similară

           Aparent am avut ceva cu Netflix anul precedent. Numai seriale bune, domle! Povestea lui Casimo de Medici m-a atras datorită serialului Reign pe care l-am vizionat și care mi-a plăcut la nebunie. Pasionată de această sferă history, romance, acest serial a fost o combinație perfectă între acțiunea preferată din Reign și personajul favorit din Game Of Thrones. Da, exact. Richard Madden e aici domnișoarelor/ doamnelor în rolul principal. Nu aveam cum să ratez asta. Chiar nu aveam.

           Un singur sezon încheiat, 8 episoade, apărut în 2016. Așteptăm cu nerăbdare sezonul al doilea. Voi face o postare separată în care vă voi vorbi mai pe larg despre acest serial cât de curând, sper. Trailer:

music is life (3).png

           2018 vine cu premiere pentru mine. Eu?! Un articol de tip beauty si lifestyle? Ce se întâmplă Ioana? Ce se întâmplă! Ei bine, da. Dacă Alina vrea să ne extindem domeniul și să vă vorbim nu doar despre cărți, începând de anul acesta asta voi face și eu. Astfel implor milă și mă rog să nu mă judecați prea aspru pentru că e abia prima mea postare pe acest profil.

Refreshing Micellar Water by Nivea 

WhatsApp Image 2018-01-06 at 10.41.52 (1).jpeg

     

              Dacă până anul trecut mă plângeam de demanchiere și de usturimea ochilor, în vara lui 2017 am pus mâna pe această apă micelară iar tenul meu este mult, mult mai fericit de când cu ea. Indepărtează ușor machiajul și se aplică foarte ușor cu ajutorul dischetelor demachiante. Poate fi achiziționată din mai orice magazin în jurul unui preț de +- 20 lei. Poate fi folosită pentru orice tip de ten și conține vitamina E.

 

 

L O N G S T A Y Liquid Matte Lipstick, Kissproof – Golden Rose

WhatsApp Image 2018-01-06 at 10.41.53.jpeg

              Dacă de machiat nu mă machiez mereu, rujul nu îmi lipsește mai niciodată. Rareori omit să îl utilizez, dar chiar și atunci, port un balsam de buze. Și ce poate fi mai frumos decât un ruj mat care nu încarcă buzele, le conferă un aspect natural (diferite nuanțe chiar și de mărire) și mai este și rezistent? Nimic. Toate aceste 3 beneficii le puteți primi o dată cu utilizarea acestui ruj pe care eu, personal l-am descoperit destul de târziu prin intermediul unor colege. Se spune că cu cât rezistă mai mult, cu atât conține mai multe cihmicale. Ei bine, poate așa o fi, dar mie nu îmi usucă buzele. Bine, asta poate că și pentru că de fiecare dată după demachiere aplic balsamul cu miere de la Oriflame. Dar nu e doar asta. Se aplică foarte ușor și se îndepărtează foarte repede cu apa micelară menționată mai sus.

            Momentan dețin doar 2 nuanțe: 01 și 03, de care sunt foarte mulțumită. Fiecare a costat în jur de 30 – 35 de lei. Conține vitamina E.

 5-IN-1 WONDER LASH, MASCARA Brilliant Black The ONE, Oriflame

WhatsApp Image 2018-01-06 at 10.41.53 (1)

             M-am folosit de acest rimel atât eu cât și mama o bună perioadă de timp anul acesta. Problema noastră este că aproape nu avem de fapt gene. Sunt acolo de prezență, micuțe arătoase, perpendiculare, orizontale dar numai lungi nu sunt. Sau dese. Rimelul acesta ne-a ajutat să avem gene. Ne-a salvat! Ne-a făcut să clipim mai des frumos și să ne îmbunătățim machiajul de zi cu zi. Se aplică ușor cu ajutorul unei pensule incorporate alcătuite din două părți: una pentru mărire, una pentru volum. Este rezistent iar în același timp se îndepărtează destul de ușor. De ce spun destul de? Pentru că înnegrește sub ochi…sau poate că n-am învățat eu să mă demachiez bine de mascara încă?!

             +-20 de lei

TOLERIANE TEINT Correcteur de Teint Fluide, Ultra Etirable, La Roche-Posay

WhatsApp Image 2018-01-06 at 10.41.52.jpeg

 

        Produsul anului dacă vreți este fondul de ten de la Roche Posay. Inițial cumpărat de mama și pentru mama a ajuns să se plieze perfect și pe tenul meu. Ușor de aplicat, rezistă toată ziua și nu lucește. Atenție, nu lucește! Pentru un ten mixt ca al meu, este perfect. Nu încarcă fața, nu conferă efect de mască. Este genial, este superb, este… am zis destule.

        Îl găsiți cred că atât în farmacii, cât și în mediul online în jurul prețului de 70 – 80 de lei. Dar da, merită toți banii! Testat pe piele sensibilă.

 

favorites.png

 

 

 

  Ei bine, cred că atât a fost tot ce am avut de zis. Dacă am omis vreun produs cu siguranță îl voi menționa în postările favorite. Nu intenționam să fac din această postare un pomelnic, dar chiar nu am avut încotro. Pentru informațiile suplimentare mă găsiți pe facebook, iar dacă ați citit/ vizualizat/ utilizat ceva din mica mea listă lăsați-mi și impresiile voastre. 

         V-am cuprins! 

Maxim Ioana

Reclame

6 gânduri despre “best of 2017 || Favorites

  1. Plănuiesc să citesc și eu „Vocea lui Archer” de ceva timp. La filme nu mă uit prea des, dar par interesante. Cât despre seriale, nu am auzit de ele, dar o să mă uit eu la ele.
    Sper că și în 2018 vei avea parte de bucurii și lucruri frumoase!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s