Christmas Songs || T A G

         Ho ho ho, suntem deja la a treia postare săptămâna aceasta. Ieri Alina v-a prezentat câteva cărți cu tematică de Crăciun aici. Astăzi facem ce îmi place mie cel mai mult și anume un book tag. Preluat de pe blogul Nasu-n carte a lui Andrei, ajunge aici cu diverse idei și propuneri! 

1. ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU: O CARTE DE CARE AI NEVOIE PENTRU O ZI DE CRĂCIUN REUȘITĂ

           Ca să fiu sinceră, niciodată nu am citit o carte cu tematică de Crăciun, în ziua de Crăciun. De obicei citesc ce am deja început sau ceva ce mi-am pus de ceva vreme în gând. Anul acesta cred totuși că voi citi O dorință de Crăciun de F. Michaels și C. Lamb. Dacă stau să mă gândesc și anul trecut în seara de 24 voiam să mă apuc de ea, dar venise Moșul… și am primit laptop-ul…și… mi-e rușine, gata. 

2. LAST CHRISTMAS: O CARTE PENTRU CARE ȚI-AI DEDICAT MULT TIMP ȘI A MERITAT FIECARE SECUNDĂ PE CARE AI SIMȚIT-O CA PE UN CADOU FRUMOS

            Cu siguranță Vocea lui Archer, cartea pe care mi-a dăruit-o sora mea se încadrează perfect aici. A fost un cadou frumos, poate cel mai frumos primit atunci. Thank you, sis! Aș încadra aici și „somalia, mon amour” de Bogdan Hrib, o carte pe care am citit-o greu în timpul școlii dar care a meritat până în final cu desăvârșință.

3. SHAKE UP CHRISTMAS: O CARTE CARE ÎȚI TREZEȘTE ENTUZIASMUL ATUNCI CÂND VORBEȘTI DESPRE EA CA ȘI CUM AI VORBI DESPRE CRĂCIUN

            Oh, dacă mi-ați da doar vreo 4 ore să vă vorbesc despre ele… Mai multe. Foarte multe. Nu știu cum se face că de fiecare dată când citesc câte o carte ajunge cu ușurință la preferate. O să vă menționez totuși astăzi doar „Urgia și zorile” și seria Dispozitive Infernale. Indiferent dacă ai citit vreodată sau nu, aceste cărți trebuie să le citești! Trece-le pe listă! Like…now!

Imagini pentru urgia si zorile

4. JINGLE BELLS ROCK: UN PERSONAJ CARE SURPRINDE PRIN SIMȚUL UMORULUI ȘI BUCURIA DE A TRĂI CA UN SPIRIDUȘ

          Ca să fiu sinceră, habar nu am. Aș spune doar despre sarcasmul și umorul negru al lui Will Herondale. Poate varianta mea masculină? 

5. MISTLETOE: CUPLUL PREFERAT

           Ei, aici în sfârșit am câteva să vă spun. Să menționăm mai întâi sfântul cuplu Tessa și Will Herondale, iar mai apoi pe Kacey și pe Trent care reprezintă, cel puțin pentru mine, modelul cuplului perfect. Direct dint-un roman de dragoste, cei doi protagoniști ne învață ce înseamnă cu adevărat iertarea, sacrificiul și puterea de a merge mai departe. 

Imagine similară

6. SILENT NIGHT: PERSONAJUL CARE ȚI-A SCHIMBAT PERSPECTIVA ASUPRA VIEȚII ȘI TE-A FĂCUT SĂ VEZI VIAȚA CA UN VIS

         Să văd viața ca pe un vis? Nu am întâlnit vreun astfel de personaj până acum în lecturile mele. Cred că mai degrabă aș prefera să mă facă să văd viața exact așa cum este ea, grea, aspră dar plină de bucurii. 

7. SANTA TELL ME: UN PERSONAJ PLIN DE DORINȚE

   A ne dori câteva ceva cred că stă în firea fiecăruia, important este ceea ce ne dorim. Și întrebările pe care ni le punem atunci când suntem pregătiți să transformăm dorința în realitate. Merită? Mă va ajuta pe viitor? E benefic? Personajul plin de dorințe a fost pentru mine Jem Carstairs.

 Imagini pentru jem carstairs

8. FELIZ NAVIDAD: O CARTE A UNUI AUTOR STRĂIN CARE ARE ÎN CENTRU CRĂCIUNUL ȘI PE CARE O VREI DE CRĂCIUN

     Cred că aici pot menționa cu siguranță „Fetița care a salvat Crăciunul” de Matt Haig.

9. CHRISTMAS TREE: O CARTE PERFECTĂ DE PUS SUB BRAD.

      Să spunem că aproape toate cărțile sunt numai bune de pus sub brad? Am putea face și lucrul acesta, dar, să aducem puțin în discuție Trădarea Câștigătorului de Marie Rutkoski, volumul doi al seriei Câștigătorul, romanul pe care sper să îl găsesc eu sub brad. Pentru voi Fata de la nord de ziuă sau Cadoul de Cecilia Ahern. 

Imagini pentru marie rutkoski

10. LET IT SNOW: ULTIMA CARTE CITITĂ CÂND NINGEA.

Habar                                                                                                                                                        nu                                                                                                                                                             am.   Ultima carte citită sau pe care încerc să o citesc este „Vremuri de sânge și străluciri de stele” de Laini Taylor, volumul 2 din seria „Născută din fum și os”. Cu ajutorul lui doamne doamne poate reușesc să o termin și eu săptămâna aceasta. Poate! 

11. FLORILE DALBE: O CARTE SCRISĂ DE UN AUTOR ROMÂN PE CARE ÎȚI DOREȘTI SĂ O PRIMEȘTI DE CRĂCIUN

          Volumul 2 din seria Stele Întunecate de Eliza Mazilu, „Răzbunarea îngerului căzut”. Primul volum a mers către voi, cine știe, poate și al doilea!

Christmas-PNG-File 

      Ei bine, v-am dat câteva idei. Care sunt alegerile voastre? Ați făcut bradul? 

Imagini pentru christmas tree gif

Maxim Ioana 

5 gânduri despre “Christmas Songs || T A G

  1. […] Atunci când am un chef nebun de scris pe blog, dar nu știu ce anume să scriu, merg la sigur și fac un tag. Nu știu de voi, dar mie îmi plac foarte mult tag-urile, iar atunci când văd unul care mă atrage, puteți fi siguri că îl voi face și eu! De data aceasta tag-ul se numește Christmas Songs și este preluat de pe blogul Din dragoste pentru cărți. […]

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s