Filme pe care să le savurezi în perioada Crăciunului || TOP

        Ho-ho-ho, hai cu vancanța! Bine v-am regăsit și sper că v-a fost dor de mine. Îmi explic absența prin perioada încărcată pe care am avut-o atât eu cât și unii dintre voi. Dar acum m-am reîntors, cu forțe proaspete și gata să vă ofer câte o postare sper eu zilnică, sau din două în două zile până la Crăciun! Ce spuneți de asta? Christmas in coming!

       Deschid această serie de articole cu subiectul cel mai căutat de mine în preajma sărbătorilor: filme cu tematica specifică. Orice film care are în prin plan Crăciunul este binevenit să se alăture acestui top. Cu riscul de a-mi sări 70% dintre cititori în cap, voi menționa faptul că voi adăuga aici orice cu excepția filmului „Singur acasă”, trăiesc o fobie. Nu din nou, mai avem și alte filme oameni buni! Mai difuzați și altele! Astfel vă propun câteva comedii, drame și animații.

                      Santa Baby – Fiica lui Moș Crăciun

TRAILER

       Mary Class (Jenny McCarthy) este o femeie de afaceri de succes, recunoscută pentru cariera ei de invidiat. Dar ceea ce nimeni nu știe este că Mary este chiar fiica lui Moș Crăciun, iar atunci când tatăl ei se îmbolnăvește, tânăra trebuie să meargă la Polul Nord. Mary Class este nevoită să renunțe la viața cu care s-a obișnuit în oraș și să își pună ideile inovatoare în practică pentru a conduce Crăciunul în locul Moșului.

Saving Santa – Salvându-l pe Moș Crăciun

TRAILER

              Când Polul Nord este atacat, Crăciunul și darurile copiilor sunt iar în pericol. Totul stă acum pe umerii micului elf Bernand, ca să reușească să îndeplinească misiunea. Ajutat de reni, el trebuie să găsească soluția cea mai bună, ca să salveze situația. Și, desigur, pe Santa însuși. Dar micul elf un pic obez e cam împiedicat.

Bad Santa – Moșul cel rău

TRAILER

             „Bad Santa” este povestea celor doi escroci care pleacă într-o excursie prin magazine îmbrăcați ca Moș Craciun și elful său. Însă răspândirea fericirii nu este motivul lor, cei doi plănuiesc să jefuiască fiecare instituție prin care trec, plan ce devine complicat când întâlnesc un copil de 8 ani ce îi învață adevărata semnificație a Crăciunului.

The Perfect Holiday – Vacanța perfectă

TRAILER

              Nancy este o mamă divorțată, care este prea ocupata de cei trei copii ai săi. Fiica ei, Emily își amintește un comentariu recent al mamei sale care spune că un compliment de la un bărbat ar fi cel mai bun cadou de Craciun. În vizită la mall, vine rândul lui Emily de a se așaza pe genunchii lui Moș Crăciun și face din dorința mamei sale și dorința ei. Moș Crăciun se dovedește a fi Benjamin, care observă ceva special la Nancy. Ceea ce urmează este o serie de scene amuzante care promit să facă acest film unul memorabil!

Christmas in Wonderland – Crăciunul în Țara Minunilor

TRAILER

               Craciunul este pe cale sa devină un adevărat coșmar pentru membrii familiei Saunders. Ei tocmai s-au mutat din Los Angeles într-un oraș nou, dar nu au nici prieteni, nici bani. Pentru ca situația sa devina si mai proastă, mama lor este blocată în L.A, deoarece cursa avionului este anulată. Astfel cumpărăturile de Craciun vor cădea în grija tatălui și a copiilor triști. Lucrurile încep să se transforme în bine în momentul în care Brian, în vârstă de 12 ani, și Mary, în vârstă de 6 ani, vor găsi un ghiozdan plin cu bani în incinta unui mall.

The Christmas Card – Felicitarea de Crăciun

                Căpitanul Cullen este trimis să lupte în Afghanistan. Departe de locurile natale și de cei apropiați, Cullen devine un om fără sentimente, dedicându-se în totalitate războiului. Însă, în preajma sărbătorilor de iarnă, bărbatul primește o felicitare de Crăciun din California, care îl emoționează. Multe luni mai târziu Cullen nu poate să uite intâmplarea și se hotărăște să plece într-o călătorie pentru a o găsi pe cea care i-a trimis cartea poștală.

Snow Buddies – Echipa de căței

          Deși sunt aproape sigură că ați văzut acest film de cel puțin 10 ori, vi-l mai recomand o dată și vă învit pe 24 Decembrie să îl vizionați la TV pe Disney Channel, de la ora 11:30.

A Nanny for Christmas – O dădacă de Crăciun  

              Ally este o tânără inteligentă și preocupată de cariera ei, în căutarea unei noi slujbe. Samantha conduce o firmă de advertising, este foarte ocupată, iar copiii ei chiar ar avea nevoie de ceva distracție. Atunci când Samantha îi propune ambițioasei tinere să fie dădacă, Ally acceptă, cu toate că are ceva dubii. Danny Donner este proprietarul dur al unei companii producatoare de ciocolată, care dorește imediat o campanie publicitară de amploare. Toți urmează să petreacă un Crăciun care le va schimba viața pentru totdeauna.

The Search fot Sant Paws – Prietenii lui Moș Crăciun

            Îngrijorați de faptul că băiețeii și fetițele de pe tot Globul nu mai cunosc adevăratul spirit al sărbătorilor de iarnă, Moș Crăciun si noul lui amic Paws decid să plece într-o călătorie la New York. Numai că, o dată ajuns în metropola nord-americană de pe Coasta de Est, Moș Crăciun este lovit de amnezie și depinde numai de Paws să-l salveze și să arate lumii întregi semnificația sfântaă a zilei de 25 decembrie. Paws nu este singur în tentativa lui temerară de a restabili valorile tradiționale, fiind ajutat de către un băiat orfan pe nume Quinn, de către Will și de către un grup de câini pufoși și albi ca zăpada, care au puteri magice și pot să vorbească.

Christmas Magic – Magia Crăciunului

       Henry este spiritul călăuzitor al lui Carrie, iar rolul lui este acela de a o ajuta să meargă în Rai. Dar înainte de a trece mai departe, Carrie are de îndeplinit o ultimă sarcină pe Pământ, și anume să-l călăuzească pe Scott Walker, un tânăr patron de restaurant. El are gânduri sinucigașe deoarece afacerea lui merge din ce în ce mai prost, nemaivorbind că nici pe plan personal lucrurile nu sunt tocmai în favoarea lui. Carrie și Scott se împrietenesc, însă Carrie descoperă că îi este din ce în ce mai dificil să-și separe viața profesională de cea personală. 

Christmas-PNG-File.png

       Acum, voi ce ați văzut din lista noastră? Total nepotrivit momentului, imediat voi viziona Dunkirk, un film pe care l-am așteptat foarte mult și căruia abia acum i-a venit timpul!♥ 

Sursa: Cinemagia

Maxim Ioana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

2 gânduri despre “Filme pe care să le savurezi în perioada Crăciunului || TOP

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s