Favoritele lunii Octombrie 2017

Bună dragilor!

Astăzi vreau să împărtășesc cu voi o serie de favorite ale lunii octombrie. Nu mă voi axa doar pe produse cosmetice, deoarece vreau să vă recomand și câteva filme și seriale.

Luna aceasta a fost una a schimbarilor pentru mine. M-am axat destul de mult pe gama Balea, deoarece am descoperit o serie de produse bune la prețuri accesibile. Având job-ul în zona unui magazin dm, aproape că îl vizitez zilnic, neputându-mă abține să nu plec cu câte un produs. Vă voi vorbi doar despre favorite.

IMG_20171104_101522

Sampon anti-mătreață Balea Professional

Cei care mă urmăriți de mai multă vreme știți că acum ceva vreme șamponul meu favorit era cel de la Inecto. Am rămas însă fără și am zis să mai încerc și altele. Alegerea a fost destul de nefericită pentru că mi-au cauzat o iritație urâtă a scalpului. Șamponul acesta m-a scapat de problemă după aproximatic 3 utilizări. În plus are o consistență foarte densă (seamnă cu cea de la Clear) și un ambalaj foarte practiv. A costat în jur de 8-9 lei.

Balsam de păr pentru reparare și îngrijire Balea Professional

Acest balsam l-am luat înaintea șamponului și cred că el a fost cel care m-a convins că vreau să mai încerc și alte produse de la Balea. Lasă părul moale și ușor de descâlcit. Nu pot însă să mă pronunț în privința reparării. Nu m-a scăpat însă de nevoia de a aplica un ulei reparator la vârfuri. A costat cam 7 lei.

IMG_20171104_101825

Garnier BB Cream – nunața light

Deci iubesc crema aceasta de față. De când am cumpărat-o aproape am înlocuit-o pe cea tradițională, menită doar să hidrateze fața. Acoperă imperfecțiunile destul de bine (eu o aplic în două straturi) și nu încarcă fața așa cum am senzația după utilizarea fondului de ten. O recomand. Eu zic că este un must have. A fost și ieftină ( cam 18 lei).

Mascara Revlon Volume + Length Magnified

Pe lângă ambalajul drăgut, îmi place la această mascară că nu curge. Nu cred că este waterproof însă nu îmi încarcă genele și nu mă face să mă simt chioară după ce o aplic. Eu am această problemă în generat cu mascara. Am senzația că se dezintegrează în ochii mei și îi țin deschiși destul de greu. Cu aceasta nu a fost cazul însă. Am cumpărat-o de pe elefant la vreo 28 lei. Scuzați ambalajul murdar din poză. Am avut un abțipild de la un supermarket pe el ca să nu zică aia că l-am șterpelit de pe acolo.

IMG_20171104_101629

Gel de duș Balea Born to be Lazy

La gelul acesta de duș m-a atras în primul rând ambalajul. Mereu când văd mocuța acelui leneș mă binedispun. În plus cum eu sunt o harnică din fire, mi se pare că mesajul de pe sticlă chiar mă reprezintă :)) A costat 5 lei, deci să nu vă imaginați că bate gelurile de dus de la Dove. Nu face o spumă extraordinară, însă se descurcă admirabil la hidratarea pielii. După folosire nu dă deloc senzația de uscare, ceea ce eu apreciez foarte mult.

Spumă de curățare a feței Balea

Cred că acesta este produsul meu favorit de luna aceasta. Efectiv lasă fața curată și neuscată, așa cum am avut urâta experiență cu un alt produs de curățare de la Balea.  În sticlă este soluția de curățare care se transformă în spumă în momentul în care apeși pe pompiță. Spuma este una pufoasă și nu la fel de densă precum cea de ras (de exemplu). Lasă pielea curată și perfect pregătită pentru aplicarea cremei hidratante. A costat sub 10 lei.

IMG_20171104_101719

Gel de ras de la Balea

Deci gelurile de ras de la Balea le voi recomanda mereu oricui. Lasă pielea hidratată și dintr-o cantitate foarte mică faci destul de multă spumă. Practic în tub este un gel care la contactul cu aerul și prin masarea pielii formeaza o spumă densă. Am încercat și spumele de ras, însă gelul mi se pare mult mai bun și mai ușor de aplicat. În plus poate fi folosit cu ușurință și în zonele sensibile, având un control mai ușor asupra cantității pe care dorești să o aplici. RECOMAND. La mine cred că este al 5-lea gel cumpărat în ultima vreme. Țineți cont că este destul de spornic. A costat cam 7-8 lei.

Voi lăsa acum categoria cosmeticelor și mă voi concentra pe un serial. Din păcate luna aceasta nu vă pot împărtăși căți favorite, pentru că nu am reușit să citesc atât de mult pe cât mi-aș dori.

 

LUCIFER

Serialul îl are ca actor pe Lucifer Morningstar, adevăratul înger decăzut care a ales să fugă din iad pentru a se bucura de o viață lipsită de griji pe pomânt. Nu vă imaginați că este întruchiparea diabolicului. Deloc chiar. Avem de-a face cu un Lucifer carasmatic, care se bagă ușor pe sub pielea oamenilor pentru a le afla secretele și care le face favoruri (pacturi cu diavolul) pentru că nu se știe când va avea la rândul să nevoie de favoruri. În general se dovedește a fi irezistibil femeilor din orice clasă socială sau de orice vârsta, asta până o întâlnește pe Decker, o polițistă detectiv care face față cu succes carismei și farmecelor diavolului. Din moment ce am spus că Decker e polițistă, vă dați seama că serialul va explora genul polițist prin prezentare a tot felul de cazuri la care Decker ajunge să lucreze alături de Lucifer, cel care nu îl consideră a fi cu adevărat diavolul. Asta până când el începe să își arate adevărata înfățișare în fața răufăcătorilor pentru a îi pedepsi.

Nu vreau să vă dau spoilere. Vă îndemn doar să urmăriiiițiiiii. Eu cred că am crush pe actor și nu mă mai pot opri.

 

Reclame

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s