Știai? Nu știai! 6 lucruri despre Supernatural – serial

           Hello, there. În sfârșit am câștigat bătălia finală cu timpul, și revin în forță. Recent, mai exact săptămâna trecută, sezonul 12 al serialului a fost încheiat și m-am gândit că după 12 ani de muncă, băieții au ținut ascunse anumite lucruri motiv pentru care, hai să le discutăm. Menționez că am rămas marcată după ultimul episod și starea mea de șoc se va manifesta printr-un spam cu postari legate de Supernatural. Vă supărați?

șlll

1. Treburile ar fi trebuit să stea altfel în mod inițial: caracterul lui Jim Beaver, Bobby, ar fi trebuit să apară într-un singur episod; serialul s-ar fi numit Unnatural, iar acțiunea ar fi descris aventurile unui reporter, fără nici o legătură cu frații Winchester.

brothers, gif, and jared padalecki image

 2. Despre Jared Padalecki: cartea preferată: ‘Marele Gatsby’; filmul preferat: ‘Good Will Hunting’ (1997); are rădăcini poloneze; în 2005 împreună cu Jensen Ackles a primit din partea revistei People premiul ‘Cei mai sexy vanatori de fantome’; porecle: Sasquatch sau Jare; înălțime: 1,93 cm; căsătorit încă din 2010 cu Genevieve Cortese, fostă protagonistă Supernatural.
 
3. Despre Jensen Ackles: este de origine engleză, irlandeză și scoțiană; deși avea de gând să studieze medicina sportivă la Texas Tech University și să devină terapeut fizic, s-a mutat în Los Angeles să își înceapă cariera de actor; căsătorit încă din 2010 cu actrița Danneel Harris.
boys, Jensen Ackles, and dean winchester image
4. Aparent, pentru puțin timp, îl puteam suna pe Dean Winchester iar la telefon răspundea Jensen cu un scurt mesaj: ”Acesta este Dean Winchester, dacă este o urgență, lasă-mi un mesaj.”  
5. Numai nebunii în capul fraților. Scena în care Dean cânta Eye of The Tiger a fost ștearsă la cererea lui Jensen. Echipa a făcut o glumă pe seama actorului. Singura sursă de venit a Winchesterilor este escrocheria prin carduri. Dean este alergic la pisici și pierde mereu la foarfecă, hărtie, piatră pentru că alege mereu foarfeca.
6. Jensen a refuzat rolul pentru Căpitanul America pentru că și-a dorit să rămână în Supernatural.  

V-am cuprins! – Ioana

supernatural, dean, and dean winchester image
sezonul 12
Reclame

Un gând despre “Știai? Nu știai! 6 lucruri despre Supernatural – serial

  1. In primul rand, eu una nu ma supar ca veti posta cu Supernatural <333
    Cat despre lucrurile "nestiute", stiam cateva dintre el, cum ar fi primul si ultimul. Ce bine i-ar fi stat lui Jensen Capitanul America.
    Apropo, eu ii spun lui Jared "Moose".

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s