Știai? Nu știai! 6 lucruri despre Academia Vampirilor carte&film

Săptămâna aceasta mi-am permis să scriu postarea din cadrul acestei rubrici și am ales să vă prezint 6 lucruri mai puțin cunoscute despre o carte și un film care m-au obsedat de mai bine de 6 ani. Pot spune cu mâna pe inimă că seria Academia Vampirilor de Richelle Mead a fost piatra de temelie a formării mele ca cititor și bookaholic, motiv pentru care ea va rămâne consacrată pentru mine, indiferent de cărțile pe care le voi lectura în viitor.

Și, ca să nu mă mai lungesc, mai jos vă prezint cele 6 curiozități legate de Academia Vampirilor carte & film.

1.Până și cei mai faimoși oameni au parte de accidente banale. Un lucru pe care foarte puțină lume îl știe este faptul că actorul Cameron Monaghan, cel care l-a înterpretat pe Mason Ashford în film, și-a rupt mâna în timpul filmărilor, lucru care se observă foarte clar în imaginile de promovare apărute la timpul respectiv. Nefericitul eveniment s-a petrecut cum nu se putea mai banal: actorul a alunecat pe iarbă și a căzut!

Imagine similară

2. Richelle Mead, autoarea seriei Academia Vampirilor, a apărut în filmul cu același nume. Inițial, foarte puțini fani au putut să-și observe autoarea preferată în film, pe motiv că aceasta apare doar câteva secunde. Îmbrăcată asemeni unei profesoare de la Academia St. Vladimir, Richelle e surprinsă de camerele de filmat în timp ce traversează coridorul, înainte ca Lissa să părăsească sala de clasă. Dacă tot nu aveți idee despre ce scenă vorbesc, vă las mai jos o captură de ecran realizată personal care suprinde scena cu pricina.

Image may contain: 3 people, people standing

3. Lucy Fry, actrița care a interpretat-o pe prințesa Vasilisa (Lissa) Dragomir, a fost foarte aproape să nu obțină rolul! După ce a participat la audiții folosind un accent american, aceasta nu a primit nici un răspuns. Hotărâtă să obțină acest rol, a trimis o înregistrare a audiției ei utilizând un accent englezesc. Următorul lucru pe care și-l amintește e că a fost supusă unor probe care să determine chimia ei cu ceilalți actori principali și că a obținut rolul!

Imagine similară

4.  Zoey Deutch, care a interpretat-o pe Rose Hathaway în film, a absolvit liceul cu un an mai devreme decât era normal. Actrița a sărit peste clasa a 9-a și a terminat liceul la vârsta de 17 ani!

Imagini

5. Academia Vampirilor a fost primul film pe care Danila Kozlovsky l-a făcut în limba engleză! Fiind de origine rusă, faimosul actor are un portofoliu impresionant de filme și proiecte realizate în limba lui maternă. Cu toate acestea, Danila a acceptat rolul lui Dimitri Belikov, filmând astfel primul lui film în limba engleză. O altă curiozitate legată de acest subiect este faptul că rusul a fost singurul care a dat audiție pe skype!

Imagini pentru danila kozlovsky laptop

6. Richelle Mead (în vârstă de 40 de ani) a publicat din 2007 (de când și-a început cariera de scriitoare) și până în prezent 27 de cărți și multe alte nuvele, 12 dintre acestea fiind traduse și la noi, la Editura Leda. Este vorba despre seria Academia Vampirilor (6 volume) și seria Georgina Kincaid (6 volume).

Imagini pentru richelle mead signing

Bineînțeles, legat de această serie/acest film aș putea să vă vorbesc non-stop și să vă împărtășesc multe alte secrete de culise, însă pentru acest moment consider că e suficient. Dacă am reușit să vă stârnesc curiozitatea și doriți să aflați mai multe despre acest subiect, vă invit să vă exprimați dorințele într-un comentariu iar, pe viitor, voi reveni cu alte secrete știute de foarte puțini fani.

ytu

Reclame

8 gânduri despre “Știai? Nu știai! 6 lucruri despre Academia Vampirilor carte&film

    • Din păcate, din pricina încasărilor insuficiente de la primul film, planurile pentru cel de-al doilea au fost suspendate. Momentan nu există informații cu privire la o continuare, însă eu continui să sper. Poate vom avea o surpriză așa cum au avut și fanii seriei Instrumente Mortale.

      Apreciază

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s