Știai? Nu știai! 6 lucruri despre The Vampire Diaries carte&serial


După ce am chiulit încă o săptămână, evident din același motiv, revin cu un serial fenomen ce s-a încheiat anul acesta. A fost primul meu serial pe care l-am vizionat complet. A fost prima serie de cărți pe care am citit-o. Să-i dăm bătăi.

1. Bănuiesc că nu toți actorii de pe platourile de filmare au primit ce au vrut. De pildă, Ian Somerhalder a dat audiție pentru un rol din serialul True Blood însă nu a fost ales. Atat de supărat a fost încât nici măcar nu a putut să mai urmărească show-ul. Paul Wesley a dat inițial proba pentru rolul lui Damon însă producătorii l-au considerat mai potrivit pentru Stefan, fratele cel bun.

 

Brother, husband, and friend, now at peace

 

2. Nina Dobrev a enervat complet o mulțime de fani ai cărților lui Smith. De ce o Elena șatenă când Elena Gilbert din carte este blondă? Aparent actorii au ales-o pe europeanca în ciuda tuturor blondelor de la audiție datorită talentului ei actoricesc. Au convins-o din prima.

3. La început, Kevin Williamson nu a avut nici un interes față de inițiativă, privind-o ca pe un alt serial despre vampiri. La insistențele lui Julie Plec acesta a citit romanele și a devenit brusc interesat de desfășurarea lor. „Am început să realizez că era povestea unui mic orășel de provincie din Virginia, care ascunde o mulțime de secrete.”

4. Iată cum arătau actorii principali la începutul showului și cum arată acum:

 Stefan Salvatore

 

 

 

Elena Gilbert

Damon Salvatore

5. După șase ani, Nina Dobrev a ales să părăsească serialul. „Tocmai am petrecut cel mai frumos weekend in Lake Lanier, in Georgia, cu familia The Vampire Diaries, colegii si echipa. Vreau sa fiu prima care va spune asta, nu a fost o vacanta, ci o petrecere de adio. Dintotdeauna am stiut ca povestea Elenei va fi o aventura de sase sezoane, iar in acesti sase ani am trait aventura vietii mele. Am fost nemuritoare, am descoperit un al doilea eu. Am fost rapita, omorata, readusa la viata, torturata, blestemata etc si inca mai sunt atatea surprize pana la finalul sezonului, in mai. Elena s-a indragostit nu o data, ci de doua ori, cu doua suflete pereche minunate, iar eu mi-am gasit asa cativa dintre cei mai buni prieteni si mi-am extins o familie pe care o voi iubi mereu” a fost declaratia ei. Aceasta s-a întors însă pentru ultimul episod al serialului.

6. Lisa Jane Smith este autoarea a peste douăzeci și cinci de cărți. Printrea acestea se numără trei triologii – Dark Visions, The Secret Circle (apărut la la editura Corint ca „Cercul Secret” și The Forbidden Game, trei serii – Jurnalele Vampirilor, Night World și The Night Of the Solstice + povestiri. Lucrările sale combină genul horror, science cu fiction și romance.


Cam atât pe ziua de azi! Voi ce spuneți de serial? Vă pare rău că s-a terminat?

V-am cuprins! – Ioana

7 gânduri despre “Știai? Nu știai! 6 lucruri despre The Vampire Diaries carte&serial

Lasă un gând bun :3