În spatele scenei – „Frumoasa și Bestia”

beauty-and-the-beast-584679l

       Hello, there. Nu puteam să las săptămâna să treacă fără să vă împărășesc câteva dintre noutățile pe care le-am aflat din culisele celui mai așteptat film al anului (de către mine).

       Frumoasa și bestia ajunge în cinematografele noastre în data de 17 martie în variantă 3D. Da, exact, 4 zile. Biletele s-au pus deja în vânzare.

       Iată lucrurile pe care le-am aflat:

     1. Decorul din jurul palatului Bestiei a durat aproximativ 15 săptămâni. În Pădurea Fermecată ce îl împrejmuiește se găsesc copaci naturali, garduri vii, un lac înghețat și 20.000 de țurțuri.

beauty-and-the-beast-662172l-1600x1200-n-2be526aa.jpg    2. Pe durata filmărilor s-au folosit peste 8.500 de lumânări ca decor.

    3. 1.500 de trandafiri au fost cumpărați sau crescuți pentru a fi ulizați la cercetare sau ca decor.

      4. Rochia galbenă a lui Belle a fost făcută cu foarte multă muncă (peste 12.000 ore). 55 de metri de organza satinată, 900 de metri de ață și 2.160 cristale Swarovski.

      4. De patru ori sărbătoare. Emma Watson, Luke Evans (Gaston), Emma Thompson(Mrs.Potts) și Nathan Mack(Chip) sunt născuți în aceeași zi, respectiv pe 14 aprilie.

      5. În adaptarea live-action au fost adăugate câteva dintre versurile originale pentru cântecele „Gaston” și „Frumoasa și bestia” care nu au fost adăugate în filmul animat.

      6. Podeaua din sala de bal are aproximativ 3600 mp din marmură falsă. Cele 10 candelabre din sala de dans sunt din sticlă și au fost inspirate după cele de la Versailles.

      Ei, ce spuneți? E un film cam scump, nu? Sincer, abia aștept să văd cât de mult au meritat nervii mei așteptare.a P.S: dacă nu ați observat, sunt oarecum obsedată. Glumesc. Sau nu. Cert este că povestea mi se pare din ce în ce mai întâlnită în zilele noastre. Morala însă pare că se pierde, ne lăsăm convinși doar de chipul Bestiei și de frumusețea Bellei.

      În timpul orei de engleză am făcut o dezbatere pe acest subiect. Divergențele noastre au stat între Aladin și Frumoasa și bestia. Astfel vă aștept răspunsurile la întrebarea următoare.

Întrebare: Care poveste credeți că reprezintă cel mai bine societatea din zilele noastre? „Aladin” sau „Frumoasa și Bestia”.

beauty-and-the-beast-127789l-1600x1200-n-67f04167.jpg

V-am cuprins! -Ioana

Sursa: Cinemagia

Reclame

Un gând despre “În spatele scenei – „Frumoasa și Bestia”

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s