Știai? Nu știai! 6 lucruri pe care nu le știai despre Urzeala Tronurilor carte&serial

17269620_995533427250552_1141506560_o         

       E luni, nu-i așa? Cred că deja v-ați obișnuit cu mica mea rutina a acestei colecții. Postările pe blog vor apărea în fiecare luni, maratoanele de pe pagină cu informații suplimentare în weekend. Pentru săptămâna aceasta am ales ”mica mea obsesie” și anume Game Of Thrones. Să vedem, tu știai lucrurile acestea?   

       1.Autorul seriei estimează cea mai mare distribuție din toate timpurile. Doar sezonul trei a avut 237 de actori și peste 700 de oameni în echipă. Însă costurile au fost colosale. Vă puteți imagina că numai pentru peruca Emiliei Clarke (Daenerys Targaryen) s-au alocat în jur de 7.000 de dolari deoarece părul este uman? Se folosesc aproape 6 milioane de dolari pentru un singur episod.    

       2.Talisa Maegyr (Stark) este nepoata lui Charlie Chaplin. Actorul Harry Lloyd (Viserys) este stră-stră strănepotul lui Charlie Dickens. Interpretul lui Theon este fratele cântăreței Lily Allen. Actrița Gwendoline Christie (Brienne) nu îți cunoaște data nașterii.

        3. Peter Dinklage (Tyrion) a fost singurul actor luat în considerare pentru rolul respectiv. Deși actorul este vegetarian, personajul său adoră carnea motiv pentru care am fost păcăliți ani la rând cu tofu.

Imagini pentru game of thrones tyrion gif

        4. Limba Dothraki a fost special inventată pentru serial și conține peste 3.000 de cuvinte. Pentru a contura personalitățile individualităților ficționale, Martin s-a inspirat din istorie și din comportamentul prietenilor săi.

        5. Lena Heady a postat foarte multe poze sugestive de la filmări care oferă mici spoilere fanilor. Actrița are foarte multe tatuaje. Aceasta respectă foarte mult fanii filmului chiar dacă noi îi urâm personajul. Tot odată este o foarte bună prietena cu Peter Dinklage.

        6. În 2012 peste 150 de copii au primit numele de Khaleesi, iar în 2014 Aria a fost cel mai popular nume din S.U.A.

+BONUSUL care nu a putut lipsi evident pentru că e despre unicatul Jon Snow, unul dintre personajele mele preferate. Atunci când am crezut că am dat lovitura cu fundulețul lui gol în peșteră, actorul și-a luxat aparent glezna și nu a putut filma. Astfel s-a ales un înlocuitor care a pozat în Neluțu Omăt. Imagini pentru game of thrones jon snow and ygritte gif

      Sper că v-a plăcut și ne recitim săptămâna viitoare. Noi înca suntem deschiși la propuneri, doar că voi nu ni le dați motiv pentru care facem treaba după capul nostru.

V-am cuprins! -Ioana

Imagine similară

 

Reclame

4 gânduri despre “Știai? Nu știai! 6 lucruri pe care nu le știai despre Urzeala Tronurilor carte&serial

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s