Știai? Nu știai! Șase lucruri despre The Twilight Saga carte&film

   Revin cu această inițiativă și aici chiar dacă probabil ați mai auzit fraza ”Știai? Nu știai!”. Intenția mea este de a vă familiariza cu câteva lucruri necunoscute despre anumite cărți/seriale/filme celebre.

17029000_987409918062903_347328900_n.jpg

     Pentru început, am promis pe pagină un maraton legat de The Twilight Saga așa că această serie este prima mea propunere. Știai sau nu știai următoarele lucruri?

  1. Original din Anglia, Robert Pattinson a trebuit să se învețe cu accentul american. Ca să participe la audiții acesta a trebuit să meargă acasă la regizoare să joace o scenă de dragoste chiar pe patul acesteia cu Kristen. Ironic e faptul că el nici măcar nu auzise de cărțile autoarei însă s-a înscris doar pentru că a aflat că Stewart va juca personajul feminin.

 2. Inițial, rolul lui Edward Cullen i-ar fi revenit actorului Henry Cavill  (Dinastia Tudorilor) din dorința autoarei însă până ce s-au început filmările acesta împlinise 25 de ani și nu se prea potrivea cu tiparul vampirului adolescent de 17 ani.

3. După apariția celui de-al doilea film al seriei, Lună Nouă, actrița Kristen Stewart a stat trei zile la tribunal făcând parte din juriu la un proces.

4. Pe baza contractului, actorii care jucau roluri de vampiri trebuiau să se ferească de soare deoarece un bronz sănătos ar fi dat de muncă cel din echipa filmului. Tot odată Stewart a trebuit să schimbe foarte multe peruci din lipsa timpului pe platou deoarece era minoră. Aceasta a purtat lentile de contact deoarece ochii săi sunt verzi iar ai Bellei căprui.

5. Autoarea seriei, Stephanie Meyer, a declarat că i-a avut ca sursă de inspirație pe Charlotte Bronte, Shakespeare și Jane Austen,

6. Nikki Reed (Rosalie) a stat să își vopsească părul timp de 36 de ore pentru a-l schimba din brunet în blond. 

         Cam astea au fost informațiile aduse de mine privind această serie. Cu și fără ele tot rămân seria mea de suflet și filmele mele preferate. Despre ce ați vrea să aflați data viitoare?

V-am îmbrățișat! -Ioana

Reclame

6 gânduri despre “Știai? Nu știai! Șase lucruri despre The Twilight Saga carte&film

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s