După ce ne-am certat – Anna Todd || Recenzie

h.jpg

 

      Bine v-am regăsit, dragii mei! V-a fost dor de mine? Sigur, sigur. Revin astăzi cu recenzia acestui roman, adică After 2. Pentru prima carte, găsiți o recenzie aici. Să-i dăm bătai!

        Deși trecutul pare că a fostul unul furtunos pentru tânărul cuplu, lucrurile par a se liniști. Bine, asta până când trecutul lui Hardin lovește din nou iar Tessa se simte complet copleșită. Să-i mai dea o șansă? Greu. Nicio promisiune nu va trebui să mai fie încălcată și fără alte secrete. Ea a dat totul pentru relație dar va fi oare Hardin capabil să se schimbe pentru dragostea lui? El știe că a făcut o greșeală imensă.

    Bună din nou. Promit că de data aceasta nu o să mai fiu atât de acidă. Nu oameni buni, nu am nimic cu cartea asta! =)) Dar totuși să începem să criticăm puțin, zic. =)

     Dacă în primul volum mironosița noastră Tessa e constantă, în al doilea se comportă exact ca o variabilă nebună. Știți voi, genul acela de vector în care cauți și cauți x și y … tâgâdâm, tâgâdâm…

     Începând cu primul capitol căpșorul fetei parcă se înviorează și viața nu mai pare roz. După episodul care a răsturnat situația la finalul primei cărți, aceasta fuge în lumea largă cât vede cu ochii (metaforic vorbind). Da, băiatul a dat-o din nou în bară. Dar stați liniștiți, se remediază situația. 

    În sfârșit Tessa își dă seama de propria valoare și începe să țintească mai sus. Să aibă pretenții, cereri, obiective. Mi se pare mie sau Tessa noastră se maturizează? Da, așa face. Obține o stagiatură, ba poate chiar un loc de muncă. Bine, fato!

 sda  Dacă relația dintre cei doi pare că s-a mai liniștit, imediat lovește tunetul, fulgerul de la Miază Zi și Miază Noapte, Carol Young! Pam, pam. Femeia vine în locuința celor doi și îl face cu ou și cu oțet pe Hardin chiar în fața mamei lui. Urmează un schimb de replici acide între mamă și fiică, conflict care scoate la iveală alte secrete ale băiatului. Fisuri apar din nou în peretele iubirii pe care abia l-au construit, iar minciunile duc spre un accident involuntar de mașină care o face pe Tessa să pună pauză relației armonioase. Perioada care urmează scoate la iveală pe acel Hardin pe care Tessa l-a tot căutat. Sensibil și mai puțin egoist.

   Îl mai țineți minte pe Zed, cel care provocă supărări în prima carte? Nu se potolește! Și-o cere. Și o să și-o primească. În timp ce drăguțul nostru englez se schimbă, fătuca are unde se refugia! Săraca! Nu o să vă spun mai multe, o să vedeți voi. Cert este că băiatul acesta e ca o boală incurabilă pentru Hardin.

  Finalul se dovedește a fi din nou unul copleșitor. Bine că măcar a scăpat Scott de data aceasta!

”He makes me laugh and cry, yell and scream, but most of all he makes me feel alive” – Tessa Young

Puncte tari: – pluriperspectivismul (dacă în prima parte vedem acțiunea doar din căpșorul Tessei, de data aceasta autoarea îl introduce în scenă și pe Hardin), pagini aerisite fără descrieri plicticoase;

Puncte slabe: – episoadele de ceartă au devenit puțin obositoare pentru mine;

Scena favorită: meritul lui Zed =))

 

 

lllllllllll.jpg
Anna Todd & Hessa

 

Recenzia mea se încheie aici, sper că v-am convins! Ne întâlnim la volumul numărul trei!

V-am cuprins! – Ioana


Autor: Anna Todd

Nr. pagini: 736

Editura: Trei

Limbă originală: engleză ( After We Collided)

An apariție: 2015

Găsești cartea aici: Libris, Cărturești, Okian (eng)

Reclame

4 gânduri despre “După ce ne-am certat – Anna Todd || Recenzie

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s