Zâmbetul e cea mai reușită mască!

Nu de puține ori ți-ai ascuns nefericirea în spatele unei măști bine conturate de-a lungul timpului. Ți se potrivește atât de perfect, asemeni unei mănuși care încălzește mâna ce o poartă de gerul iernii, încât uneori tu însuți uiți că o porți. Te consideri fericit și te mândrești cu asta. Te lauzi rudelor, prietenilor, afirmând la orice pas ”Sunt o persoană împlinită! Nu îmi lipsește nimic.”

Un zâmbet este o operă de artă dar ce te faci când acesta devine o mască în spatele căruia se asunde adevăratul tău sine? Ce faci când te uiți în oglindă cu zâmbetul pe buze, dar parcă cel din reflexie nu mai ești tu? Zâmbești cu gura până la urechi dar ochii, adevărata oglindă a sufletului, îți sunt triști. Știi că ceva acolo, înlăuntrul tău, lipsește dar nu poți defini ce. Nu ai nici cea mai vagă soluție pentru a umple golul acela. Ce faci atunci?

Continui să zâmbești, spunându-ți că nu e nimic. E doar o senzație ce are să dispară. Cât timp cei din jurul tău cred că ești fericit, nu ai de ce să te îngrijorezi. Zâmbește! Zâmbetul e cea mai reușită mască!

Reclame

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s