CĂRȚI CADOU DE CRĂCIUN

Bibliophile Mystery, in colaborare cu libraria online LIBREX, organizeaza un concurs special pentru bloggeri. Premiul consta in carti alese de pe site-ul librariei online LIBREX in valoare de 70 de lei.

În primul rând, țin să îi mulțumesc Laurei pentru că mi-a dat de veste despre acest concurs. Laura, te pup !!!

M-am decis să fac o micuță listă cu recomandari de cărți, ținând seama de faptul că în mai puțin de o săptămână intrăm în vacanța de Crăciun și cu ocazia această o să avem mai mult timp pentru a ne baga nasul în cărți. 

Deci, să începeeem!

1.  Pentru cei dornici de aventură sau evadare: 

 Inferno - Dan Brown - RECENZIE Titlul cărții: Inferno

Autor: Dan Brown

Editura: RAO

Nr. pagini: 512

Preț: AICI

Voi recomanda această carte oricând și la orice ora! Dan Brown este autorul meu preferat și o spun cu mâna pe inimă. O bună prietenă, afirma la un moment dat, după ce finalizase această carte: ”Dan Brown e religia mea!”, iar eu nu am nici cea mai mică intenție să o contrazic. Dan Brown MERITĂ! Chiar dacă cărțile sale sunt mai scumpe, prefer să investesc banii în ele, decât să îmi cumpăr prostii sau cărți proaste, risipindu-i în van. Povestea îl are ca personaj principal pe Robert Langdon, cel care pornește într-o cursă contra cronometru prin orașele turistice ale Italiei, în încercarea de a scăpa lumea de la sfârșitul său inevitabil: o invenție nebună stă bine ascunsă în adâncuri, așteptând să răpească orice suflare.

Mai multe detalii despre carte puteti găsi aici.

2. Pentru cei înclinați spre introspectie

 0479e-alchimistul Titlul cărții: Alchimistul

Autor: Paulo Coelho

Editura: Humanitas

Nr. pagini: 224

Preț: AICI

“Toţi oamenii, la adolescenţă, ştiu care este Legenda lor Personală. În acest moment al vieţii totul este limpede, totul este posibil şi oamenii nu se tem să viziteze şi să dorească tot ce le-ar plăcea să facă în viaţă. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trece, o forţă misterioasă încearcă, încet , încet, să le dovedească faptul că Legenda Personală este imposibil de realizat.”

Aceasta nu este o simplă carte. Aceasta este o poveste, o micuță pildă, menită a ne dezvolta spirtual și a ne învăța că fiecare om, indiferent de vârstă, care de urmat o cale a sa personală, o cale menită a-l dezvolta spirtual și a-l ajuta să își îndeplinească rolul său în lume. Cartea este perfectă pentru a fi citită în ton cu atmosfera Crăciunului, căci face trimitere la rădăcinile umanității și la adevărata putere pierdută a omului. O recenzie a cărții puteți găsi aici, iar dacă doriți să o achiziționați, consultați link-ul de aici.

3. Pentru cei îndrăgostiți de mister 

 suflet pierdut Titlul cărții: Suflet pierdut

Autor: Chris Simion

Editura: Trei

Nr. pagini: 256

Preț: AICI

Cartea reprezintă o încununare a mai multor genuri: horror, thriller, poliţist, de dragoste, un mare accent în realizarea personajelor punându-se pe portretul psihologic al acestora, ceea ce a reuşit să mă impresioneze foarte plăcut. Astfel, Suflet pierdut reuşeşte să îţi trezească anumite întrebări, făcându-te să meditezi la anumite probleme, care poate până atunci le-ai trecut cu vederea.

La fel: recenzia aici și detalii suplimentare aici.

Cam atâtea cărți mi-au venit acum în minte. Dacă doriți să țineți cont de recomandările mele e perfect, daca nu, atunci vă urez succes în a vă citi cărțile dorite de voi!

Acum, dacă tot v-am recomandat cărți, aștept recomandari și din partea voastra!!! Multe, multe, multe! 

Nu de alta, dar dacă voi avea șansa de a câștiga acest concurs, vreau să știu ce cărți să le cer celor de la…

Reclame

Lasă un gând bun :3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s